Vin til dessert

Vin til dessert

Der er meget forskel på dessert typer og derfor også forskellige muligheder, når det kommer til det rette vinvalg. Helt generelt gælder det, at vinen skal være lidt sødere end desserten. Derudover skal vinens smag supplere desserten, så man fornemmer at smagene harmonerer godt sammen.

Hvilken vin passer bedst?

Her er nogle generelle retningslinjer du kan følge:

Dalva, Ruby Port

10873
Flot mørkerød Ruby portvin på druen touriga nacional. God til desserter med bær, chokolade, lagrede/kraftige oste og skimmelost.
På lager
129,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.