Vin til moussaka

Græsk moussaka indeholder udover det hakkede lammekød og stegte auberginer, en sauce der er lavet på tomater, løg og hvidløg. Når vinen skal sammensættes med denne ret, er det smagene i tomater og aubergine der tages udgangspukt i.

Den sødlige tomatsmag bør mødes med en vin med sødme, mens auberginesmagen fungerer med smagen af blommer. Vinen bør derfor være solmoden med masser af smag, hvilket meget fint kan være en italiensk primitivo, fra det sydlige Italien. Vine på druerne grenache og syrah/shiraz vil også passe godt. Her er  et godt valg en vin fra det sydfranske Rhône eller en australsk shiraz.

Læs mere om vin til lam her.

La Balade de Coline, Vaucluse
Tilgængelig
Fransk rødvin

La Balade de Coline, Vaucluse

10259
0 Review(s) 
89,00 kr.
Prisvindende Cötes Du Rhône rødvin på druerne grenache, carignan og syrah. Fløjlsblød og letdrikkelig. God til kalv, gryderetter, gris og lam.
One Chain, Shiraz
Tilgængelig
Rødvin

One Chain, Shiraz

12884
0 Review(s) 
109,00 kr.
Super god og smagfuld vin fra Australien, lavet på shiraz og cabernet sauvignon druen. En rigtig "kød vin", der er god til bøf, lam, mørk fjerkræ og grill-mad.
Pescarpa Famiglia
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

10669
5 Review(s) 
89,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.