Vin til moussaka

Vin til moussaka

Græsk moussaka indeholder udover det hakkede lammekød og stegte auberginer, en sauce der er lavet på tomater, løg og hvidløg. Når vinen skal sammensættes med denne ret, er det smagene i tomater og aubergine der tages udgangspukt i.

Hvilken vin til moussaka?

Den sødlige tomatsmag bør mødes med en vin med sødme, mens auberginesmagen fungerer med smagen af blommer. Vinen bør derfor være solmoden med masser af smag, hvilket meget fint kan være en italiensk primitivo, fra det sydlige Italien. Vine på druerne grenache og syrah/shiraz vil også passe godt. Her er  et godt valg en vin fra det sydfranske Rhône, en shiraz fra St. Washington eller en australsk shiraz.

Læs mere om vin til lam her.

Pescarpa Famiglia

30681
1 Reviews
2 Anmeldelser
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
På lager
109,00 kr.
Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.