Rosé

Rosé vin kan godt betegnes som et mellemstadium mellem rød- og hvidvin. Man får lidt tannin fra rødvinsdruen og hvidvinens læskende saftighed og friskhed. Smagsmæssigt kan de variere fra krydrede, stærke, aromatiske til spinkle, elegante og lette. Den danske sommer skriger nærmest efter rosévin - med eller uden mad!

Spansk rosévin bliver produceret under ideelle forhold med deres solrige klima. Det giver hurtig-voksende og saftige druer, med efterfølgende frugtige og livlige vine. Spansk rosévin er fremragende til tapas, asiatisk mad og spicy mad generelt. Ja, og så fungerer de også perfekt som terassevin på en varm sommerdag!

Cattier,  Champagne Rosé...
Tilgængelig
Mousserende vin

Cattier, Champagne Rosé Premier Cru Brut

10700
0 Review(s) 
389,00 kr.
Ægte Champagne Rosé fra Champagne i Frankrig. Den er lavet på pinot noir (50%), pinot meunier (40%) og chardonnay (10%). God til skaldyr, aperitif, milde oste og gris.
Jules, Rosé, Provence
Tilgængelig
Rosé

Jules, Rosé, Provence

12060
0 Review(s) 
129,00 kr.
Frugtig og saftig rosévin fra Provence i Frankrig. Den er lavet på druerne cinsault og grenache og er god til fisk, skaldyr og asiatisk mad.
Tapas Vin, Rose (Navarra)
Tilgængelig
Rosé

Tapas Vin, Rose (Navarra)

14161
0 Review(s) 
99,00 kr.
Frisk og frugtig spansk rosévin lavet på druen garnacha. God til tapas, grill-mad og aperitif.
Zweigelt-Rosé Göttweiger Berg
Tilgængelig
Rosé

Zweigelt-Rosé Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Læskende østrigsk rosévin på den lokale drue zweigelt. God til fjerkræ, gris/svinekød, aperitif og bare læskende en skøn sommerdag.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.