Vin til rejer

Vin til rejer

Rejer hører til skaldyr familien og har en mild og lidt sødlig smag. De mest alminelige typer er fjordrejer, koldvandsrejer og varmtvandsrejer. Uanset hvilke slags rejer der er tale om - befinder vi os i hvidvinens verden! Når det kommer til vinvalget, er der forskel på hvilken reje type det er.

Vin til fjordrejer

Fjordrejer der er friskkogte og serveret med lidt citron, salt, peber og evt. brød med smør, vil passe med en hvidvin i den milde ende, der ikke er for sød. Den må gerne være mineralsk og frisk. Prøv en østrigsk riesling, en tysk hvidvin på en blanding af chardonnay/pinot blanc eller en chilensk chardonnay. Disse har alle den fornødne friskhed. Et andet godt vin valg er at drikke champagne til retten. Champagne og fjordrejer er en elegant kombination!

Vin til koldtvandsrejer

Koldvandsrejer der er kogte og afkølede bør ledsages af en let og ren hvidvin. Det ypperste vin valg vil være en fransk Chablis. Hvis der serveres en sødlig dressing til rejerne, bør vinen have tilsvarende sødme. Her vil en tysk riesling være et godt valg.

Vin til varmtvandsrejer

Varmtvandsrejer indgår typisk i varme retter, hvor de ofte krydres. Hertil skal hvidvinen have mere kraft og fylde for at matche. Prøv en oversøisk chardonnay - enten australsk eller californisk eller en sauvignon blanc fra New Zealand.

Læs mere generelt om vin til fisk og skaldyr her.

Aktive filtre

Becker-Landgraf, Riesling...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

0 Review(s) 
1 Anmeldelser
119,00 kr.
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
Becker-Landgraf,...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Weissburger-Chardonnay Trocken

0 Review(s) 
119,00 kr.
Frisk og cremet tysk hvidvin på druerne weissburgunder (pinot blanc) og chardonnay. God til skaldyr, vegetarretter, salater, frokost, fløde retter, asparges, champignon, mellem-stærke oste og på terrassen!
Cattier, Champagne Icône Brut
Tilgængelig
Mousserende vin

Cattier, Champagne Icône Brut

10688
0 Review(s) 
279,00 kr.
Elegant og frisk Champagne lavet på druerne pinot meunier (50%), pinot noir 30% og chardonnay. God til fisk, skaldyr og aperitif. Vinavisen giver★★★★★.
Domaine Chablis 1cru Vosgoes
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Domaine Chablis 1cru Vosgoes

10942
0 Review(s) 
259,00 kr.
Helt igennem klassisk fransk Chablis hvidvin på chardonnay druen, når den er bedst. God til fed fisk, fisk generelt, milde oste, muslinger, lyst kød og gris.
Nik Weis, Urban Riesling
Tilgængelig
Tysk hvidvin

Nik Weis, Urban Riesling

14734
0 Review(s) 
129,00 kr.
Ultraharmonisk og smagfuld tysk hvidvin på riesling druen. God til sushi, gris, lyst kød, kylling og asiatisk mad.
One Chain, Chardonnay
Tilgængelig
Hvidvin

One Chain, Chardonnay

12883
0 Review(s) 
109,00 kr.
Frisk og fyldig australsk hvidvin lavet på chardonnay druen. God til fisk, hummer, grillet skaldyr, lyst kød, salater og ceviche.
Riesling Göttweiger Berg
Tilgængelig
Hvidvin

Riesling Göttweiger Berg

0 Review(s) 
109,00 kr.
Saftig østrigsk hvidvin på riesling druen. God til gris/svinkød, fjerkræ, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og aperitif.
Rock Ferry, 3rd Rock,...
  • Nedsat pris / -30,00 kr.
Tilgængelig
New Zealandsk hvidvin

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
0 Review(s) 
129,00 kr. 159,00 kr.
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr
Smoking Loon - Steelbird...
Tilgængelig
Californisk hvidvin

Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

13562
0 Review(s) 
139,00 kr.
Frisk og smagfuld californisk hvidvin på chardonnay druen. Den er god til fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter. Anmelderne giver den ★★★★★.
Vistamar, Brisa Chardonnay
Tilgængelig
Chilensk hvidvin

Vistamar, Brisa Chardonnay

15939
0 Review(s) 
89,00 kr.
Fyldig og cremet chilensk hvidvin lavet på chardonnay druen. God til fisk, lette forretter og skaldyr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.