Fransk hvidvin

Grønne druer til hvidvin

Når det kommer til vin, kan Frankrig det hele! De har så meget tradition, erfaring og stolthed og mestrer vinproduktion til perfektion. De har mange vindistrikter og vingårde, hvor de alle har deres tilgang og ekspertise til egen produktion. Hvert distrikt har deres særlige druer og egne kendetegn. Man kan finde hvidvin for enhver smag.

De har optimale klimatiske forhold med et stabilt og tempereret klima - godt hjulpet af Atlanterhavet og Middelhavet. Dette giver gunstige muligheder til at skabe store vine. Jordbunden indeholder en stor andel af calcaire (kalksten), hvilket bidrager til sprøde, mineralske hvidvine af meget høj kvalitet. De to mest kendte hvidvinsområder er Alsace og Bourgogne. Alsace er mest kendt for dere hvidvine på druerne riesling, gewurztraminer, pinot gris og pinot blanc. Bourgogne er kendt for sine hvidvine på chardonnay druen - kaldet "hvid bourgogne".

Aktive filtre

Albert Ponnelle, Signature...
Tilgængelig
Hvidvin

Albert Ponnelle, Signature Blanc

0 Review(s) 
89,00 kr.
Fransk let, frisk og behagelig hvidvin fra Bourgogne på druen chardonnay. God til fisk, skaldyrsalat, lyst fjerkræ, milde oste og pastaretter
Domaine Chablis 1cru Vosgoes
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Domaine Chablis 1cru Vosgoes

10942
0 Review(s) 
259,00 kr.
Helt igennem klassisk fransk Chablis hvidvin på chardonnay druen, når den er bedst. God til fed fisk, fisk generelt, milde oste, muslinger, lyst kød og gris.
Zinck, Gewurztraminer
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Gewurztraminer

14759
0 Review(s) 
159,00 kr.
Økologisk og prisvindende fransk hvidvin på druen gewurztraminer. God til krydret mad, herunder indisk, thailandsk og "allround ost".
Zinck, Pinot Gris
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Pinot Gris

15948
0 Review(s) 
149,00 kr.
Behagelig fransk økologisk hvidvin lavet på pinot gris druen. God til fisk, hummer, muslinger, risotto, skaldyr, lyst kød og salater.
Zinck, Riesling
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Riesling

19551
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fransk hvidvin på riesling druen. God til fisk, muslinger, skaldyr, aperitif, salater med vinaigrette, lyst kød, wok-mad, asiatisk mad, ostebordet og skaldyrssalat.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.