Vin til svinekæber

Vin til svinekæber

Braiserede svinekæber er en skøn og smagfuld simreret. Den laves hyppigst på mørkt øl, men laves også på både hvidvin og rødvin. Uanset hvad der vælges, er det en simreret, der giver dejligt mørt kød med masser af kraft og smag.

Hvilke vine passer?

Vinene der passer til retten, skal være lige så velsmagende som retten. De må gerne have en vis tyngde med frugt og sødme. Hvidvin passer ofte rigtig godt til svinekød, men da det er en kraftig og fyldig ret, passer det også godt med rødvin. Så der er flere gode vinforslag.

Rødvin til svinekæber

Hvis du foretrækker rødvin, vil et godt forslag være oversøiske vine. Det kan være en californisk pinot noir eller en chilensk carmenera. En fransk Côtes Du Rhône eller en østrigsk zweigelt vil også fungere godt.

Hvidvin til svinekæber

Er du mere til hvidvin, vil en østrigsk grüner veltliner eller en New Zealandsk sauvignon blanc være et godt valg. Den har tilpas med syre, der kan friske munden op efter den fyldige sauce og en sødme der matcher svinekæberne.

Du kan læse helt generelt om vin til svinekød her.

Aktive filtre

Grüner Veltliner Ried NEUBERG
Tilgængelig
Hvidvin

Grüner Veltliner Ried NEUBERG

0 Review(s) 
119,00 kr.
Helt fantastisk anmelderrost østrigsk hvidvin på grüner veltliner druen. God til svinekød/gris, lyst kød, grillet fisk, sushi og vegetariske retter.
La Balade de Coline, Vaucluse
Tilgængelig
Fransk rødvin

La Balade de Coline, Vaucluse

15901
0 Review(s) 
89,00 kr.
Prisvindende Cötes Du Rhône rødvin på druerne grenache, carignan og syrah. Fløjlsblød og letdrikkelig. God til kalv, gryderetter, gris og lam.
Rock Ferry, 3rd Rock,...
  • Nedsat pris / -30,00 kr.
Tilgængelig
New Zealandsk hvidvin

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
0 Review(s) 
129,00 kr. 159,00 kr.
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr
Smoking Loon - Pinot Noir
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Pinot Noir

13564
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fløjlsblød anmelderrost californisk rødvin lavet på pinot noir druen. Den er god til fjerkræ, kalv, pastaretter og risotto.
Vistamar, Brisa Carmenera
Tilgængelig
Chilensk rødvin

Vistamar, Brisa Carmenera

19958
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr.
Lækker chilensk rødvin lavet på druen carmenere. God til Kødretter, gris, kalv, fjerkræ, pastaretter og "bøf bearnaise".
Zweigelt Göttweiger Berg
Tilgængelig
Rødvin

Zweigelt Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Rund og intens østrigsk rødvin på den lokale drue zweigelt. Den er god til grill-mad, kraftige kødretter og krydret mad.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.