Vin til hamburgerryg

Hamburgerryg er kendetegnet ved at være både saltet og røget. Derudover vælger mange at servere lidt sennep til kødet, hvilket tilfører et lidt stærkt element til retten. Både det salte, røgede og stærke kræver en frugtig vin med sødme.

Hvidvin til hamburgerryg

Den bedste vin ledsager til retten er hvidvin. Der er flere muligheder, men fællesnævneren er frugtige vine med sødme. En vin på pinot gris druen fra Alsace i Frankrig vil være et godt vin match. Vine på riesling druen vil også passe rigtig godt - enten fransk eller tysk eller en sauvignon blanc fra New Zealand. En oversøisk chardonnay fra Californien, vil også fungere. Den har dog ikke samme sødme, men har masser af frugtsmag der vil harmonere godt med retten.

Rødvin til hamburgerryg

Hvis du eller dine gæster foretrækker at drikke rødvin til retten, kan der godt findes et par stykker der vil passe. Vinen bør have begrænset med garvesyre, da det kolliderer med det salte i kødet. Prøv en oversøisk pinot noir fra Californien eller en italiensk ripasso.

Læs mere generelt om vin til gris her.

Antiche Terre, Ripasso
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Antiche Terre, Ripasso

15786
0 Review(s) 
149,00 kr.
Lækker og fyldig Italiensk ripasso rødvin. Økologisk dyrket på druerne Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella. God til vildtretter, risotto, andebryst, gris og bøf.
Nik Weis, Urban Riesling
Tilgængelig
Tysk hvidvin

Nik Weis, Urban Riesling

14734
0 Review(s) 
129,00 kr.
Ultraharmonisk og smagfuld tysk hvidvin på riesling druen. God til sushi, gris, lyst kød, kylling og asiatisk mad.
Rock Ferry, 3rd Rock,...
Tilgængelig
New Zealandsk hvidvin

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
0 Review(s) 
159,00 kr.
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater, tærter, gedeost og skaldyr
Smoking Loon - Pinot Noir
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Pinot Noir

13564
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fløjlsblød anmelderrost californisk rødvin lavet på pinot noir druen. Den er god til fjerkræ, kalv, pastaretter og risotto.
Smoking Loon - Steelbird...
Tilgængelig
Californisk hvidvin

Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

13562
0 Review(s) 
139,00 kr.
Frisk og smagfuld californisk hvidvin på chardonnay druen. Den er god til fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter. Anmelderne giver den ★★★★★.
Zinck, Pinot Gris
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Pinot Gris

15948
0 Review(s) 
149,00 kr.
Behagelig fransk økologisk hvidvin lavet på pinot gris druen. God til fisk, hummer, muslinger, risotto, skaldyr, lyst kød og salater.
Zinck, Riesling
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Riesling

19551
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fransk hvidvin på riesling druen. God til fisk, muslinger, skaldyr, aperitif, salater med vinaigrette, lyst kød, wok-mad, asiatisk mad, ostebordet og skaldyrssalat.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.