Mousserende vin

Mousserende vin

Mousserende vin er fællesbetegnelsen for vine med bobler. Under denne betegnelse hører: champagne, cava, processo, cremant, sekt, asti og spumante. Mousserende vine kan alt afhængig af type og grad af tørhed/sødme anvendes til velkomstdrik, aperitif, brunch, når der skal fejres noget eller bare fordi...

Ja, og så kan de selvfølgelig drikkes til mad. Der er er så mange typer, at der nemt kan findes et mad match. Du kan under de enkelte vine, se hvad de passer til. Vores holdning til mousserende vine er: de gør bare livet lidt festligere!

Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.