Mousserende vin

Mousserende vin

Mousserende vin er fællesbetegnelsen for vine med bobler. Under denne betegnelse hører: champagne, cava, processo, cremant, sekt, asti og spumante. Mousserende vine kan alt afhængig af type og grad af tørhed/sødme anvendes til velkomstdrik, aperitif, brunch, når der skal fejres noget eller bare fordi...

Ja, og så kan de selvfølgelig drikkes til mad. Der er er så mange typer, at der nemt kan findes et mad match. Du kan under de enkelte vine, se hvad de passer til. Vores holdning til mousserende vine er: de gør bare livet lidt festligere!

Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.