Fest pakker

Hvis du skal holde fest, hjælper vi dig med at vælge vine og har lavet nogle forskellige vinpakker. Vi har pakker hvor vinene er fra samme land, gode allround vinpakker, der bl.a. er gode til buffet. Du finder også pakker i forskellige prisklasser. Du får typisk ikke behov for samme antal vine af de forskellige typer. Der drikkes ofte mere rødvin end hvidvin - og knap så meget dessertvin. Vi laver gerne et forslag til dig, hvor vi anbefaler hvor meget vin du får brug for i forhold til antallet af gæster og giver en samlet pris.

Skal du holde stor fest?

Vi har mange forslag til hvilke vine der passer til forskellige retter. Du kan finde inspiration på vores vin til fest side, hvor vi bl.a. fortæller hvor meget vin man typisk drikker til en fest. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om vine, mængder eller priser. Skriv til os på: info@menuvin.dk

Aktive filtre

Buffet pakke
  • Pakke
Tilgængelig
Forsiden

Buffet pakke

0 Review(s) 
267,00 kr.
Denne allround Buffet vin pakke, er sammansat af vine der passer de fleste retter. Hvidvin på chardonnay, rødvin på sangiovese og dessertvin på moscato druen.
Buffet pakke deluxe
  • Pakke
Tilgængelig
Vinpakker

Buffet pakke deluxe

0 Review(s) 
367,00 kr.
Denne allround buffet vin pakke, er sammensat af vine der passer til de fleste retter. Hvidvin på grüner veltliner druen, rødvin på zinfandel druen og mousserende dessertvin på moscato druen.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.