Vin til pulled pork

Vin til pulled pork

Pulled pork stammer fra sydstaterne i USA. Navnet på retten kommer af at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden. Kødet er svinekød - nakkesteg, nakkekam eller nakkefilet, der er langtidsstegt imellem 12-15 timer (ofte på grillen). Inden kødet steges, gnides det i en Rub - helst dagen før, der består af en krydderiblanding, for at få smagene til at trække ind i kødet. Når kødet er stegt, trækkes det fra hinanden med 2 gafler, hvorefter det overhældes med lidt æblejuice og kold vinegar sauce. Kødet serveres ofte med kold barbecuesauce og coleslaw salat.

Da der er fuld smæk på krydderierne og sødmen i denne ret, må vinen gerne have en tilsvarende fylde og sødme. Det oplagte vin valg er rødvin, men der er også et par hvidvine der fint vil kunne fungere.

Rødvin til pulled pork

Rødvine der vil passe til retten, må gerne være oversøiske. Prøv en californisk zinfandel, en spansk grenache/tempranillo eller en australsk shiraz. Disse vine har alle den fornødne fylde og sødme og en forholdsvis høj alkoholprocent.

Hvidvine til pulled pork

Hvidvine der vil fungere med denne krydrede ret, må gerne have en vis fylde og være på chardonnay druen. Prøv en australsk chardonnay eller en californisk chardonnay.

Læs også om vin til grill mad her

Aktive filtre

Dignitat Negre Tinto
Tilgængelig
Spansk rødvin

Dignitat Negre Tinto

12443
0 Review(s) 
69,00 kr.
Fyldig spansk rødvin lavet på grenache og tempranillo druerne. God til tapas og grill-mad.
Harewood, Munda Biddi
Tilgængelig
Rødvin

Harewood, Munda Biddi

11870
0 Review(s) 
109,00 kr.
Prisvindende australsk vin lavet på shiraz druen. God til grill-mad, mørkt vildt, kalvemørbrad, okse og krydret mad.
One Chain, Chardonnay
Tilgængelig
Hvidvin

One Chain, Chardonnay

12883
0 Review(s) 
109,00 kr.
Frisk og fyldig australsk hvidvin lavet på chardonnay druen. God til fisk, hummer, grillet skaldyr, lyst kød, salater og ceviche.
Smoking Loon - Steelbird...
Tilgængelig
Californisk hvidvin

Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

13562
0 Review(s) 
139,00 kr.
Frisk og smagfuld californisk hvidvin på chardonnay druen. Den er god til fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter. Anmelderne giver den ★★★★★.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.