Vin til confiteret and

Vin til confiteret and

Confiteret and eller andeconfit er en fransk klassiker. Først saltes andelårene og derefter koges de i deres eget fedt, hvilket giver sprød skind og meget mørt kød. Retten serveres traditionelt med pommes frites og en grøn salat med vinaigrette.

På trods af denne lidt specielle tilberedningsmetode, er vinene der passer hertil ikke så meget anderledes end hvad der passer til and i almindelighed. Vine der vil passe hertil skal have god syre, saft og kraft. Da retten er ret fed, bør vinen have en forholdsvis høj alkoholprocent, hvilket er over 13%.

Drik rødvin til confiteret and

Rødvin er uden tvivl den vin der passer bedst til retten. Prøv en italiensk Barbera d´Alba, californisk zinfandel, italiensk primitivofransk pomerol eller en chilensk merlot.

Læs også om vin til and her.

Aktive filtre

Barbera d´Alba
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Barbera d´Alba

20127
0 Review(s) 
159,00 kr.
Italiensk rødvin fra Piemonte på barbera druen. God til kalvemørbrad, grill-mad, svampe- og pastaretter. Vinavisen og Ekstra Bladet giver den ★★★★★.
Domaine de Grand Ormeau
Tilgængelig
Fransk rødvin

Domaine de Grand Ormeau

12031
0 Review(s) 
299,00 kr.
Elegant fransk vin fra Pomerol fuld af frugt og finesse. God til bøf, and, grillet laks og kylling.
Pescarpa Famiglia
  • Nedsat pris / -10,00 kr.
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

27798
5 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr. 99,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Vistamar, Brisa Merlot
Tilgængelig
Chilensk rødvin

Vistamar, Brisa Merlot

14308
0 Review(s) 
89,00 kr.
Denne friske, saftige og bæredygtige chilenske rødvin er lavet på merlot druen. God til Gris, kalv eller pastaretter.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.