VIn til kalveculotte

Vin til kalveculotte

Kalvekød er lyst kød, der har en elegant og fin smag. Tilbehøret der severes sammen med stegen, har indflydelse på hvilken vin der vil passe. Ofte vælges der tilsvarende let garniture og sauce til kalveculotte, da det giver en fin og harmonisk helhed.

Vælg en elegant vin

Vinen der vil passe til retten, bør derfor være let og elegant uden at dominere. Det er tid til at hive de helt gode elegante vine op af kælderen! 

Rødvin til kalveculotte

Vinene der vil passe og give harmoni til retten kan både være røde og hvide. De skal være lette og eleganete, uden at overdøve maden. Det ypperste valg vil være en elegant og fløjlsblød tysk spätburgunder eller fransk pinot noir. Et lidt mere prisvenligt valg, kan være en oversøisk californisk pinot noir, en chilensk merlotmerlot fra St. Washington eller en fransk rødvin på en blanding af pinot noir og gamay druen.

Hvidvin til kalveculotte

Hvis du foretrækker at drikke hvidvin, kan der sagtens findes passende forslag. En californisk chardonnay, en tysk grauburgunder (pinot gris)eller en fransk pinot gris vil passe rigtig fint.

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.