Vin til burger

Vin til burger

Hjemmelavet burger med en saftig bøf, salat, tomat, cheddarost og måske en skive bacon og severet med hjemmelavede pommes frites til - så bliver det altså ikke meget bedre!

Hvordan skal vinen være

Vine der vil passe til den klassiske burger må gerne have god fylde, være frugtig og sødmefuld og have en forholdsvis høj alkoholprocent. Dette er uanset om bøffen har været en tur på panden eller grillen.

Rødvin til burger

Den helt oplagte ledsager til retten vil være en rødvin fra burgerens eget hjemland - en californisk zinfandel. Et andet godt match er en italiensk primitivo, som også har masser af fylde og frugtsmag.

Hvidvin til burger

Hvis du foretrækker at drikke hvidvin, kan det også fint fungere. Her vil en oversøisk chardonnay - enten californisk eller australsk være gode valg. En fransk vin på druen gewurztraminer vil også kunne harmonere fint og være et spændende valg - især hvis bøffen er godt krydret.

Aktive filtre

One Chain, Chardonnay
Tilgængelig
Hvidvin

One Chain, Chardonnay

12883
0 Review(s) 
109,00 kr.
Frisk og fyldig australsk hvidvin lavet på chardonnay druen. God til fisk, hummer, grillet skaldyr, lyst kød, salater og ceviche.
Pescarpa Famiglia
  • Nedsat pris / -10,00 kr.
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

27798
5 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr. 99,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Smoking Loon - Steelbird...
Tilgængelig
Californisk hvidvin

Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

13562
0 Review(s) 
139,00 kr.
Frisk og smagfuld californisk hvidvin på chardonnay druen. Den er god til fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter. Anmelderne giver den ★★★★★.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Zinck, Gewurztraminer
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Gewurztraminer

14759
0 Review(s) 
159,00 kr.
Økologisk og prisvindende fransk hvidvin på druen gewurztraminer. God til krydret mad, herunder indisk, thailandsk og "allround ost".
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.