Vin til porchetta

Vin til porchetta

Porchetta er en italiensk ret der består af "en flæskesteg" - bare med svær 360 grader rundt om stegen. I forhold til den danske version, er den mere krydret, f.eks. med rosmarin og persille. Trods den italienske oprindelse, er denne ret efterhånden blevet en dansk klassiker på grillen.

Hvilken vin til porchetta?

Svinekødet i sig selv er ret lyst og mildt kød og behøver egentlig bare en vin der er frugtig med lidt sødme. Men med svær og en tur på grillen, kræver det straks en lidt mere "powerfuld" vin. Den skal stadig have en vis portion frugtsødme, men må også gerne have en forholdsvis høj alkoholprocent, for både at kunne skære igennem fedtet, og hamle op med den kraftige smag fra grillen.

Rødvin til porchetta

Vi anbefaler nogle rødvine, der har fået masser af sol - enten oversøisk eller fra det sydlige Europa. Prøv en californisk zinfandel, en australsk shiraz eller en italiensk primitivo. Eller prøv en østrigsk rødvin på den lokale drue zweigelt, der virkelig overrasker med sin fylde og gode match til grillet kød - trods det kølige klima i Østrig.

Se også vores side om vin til grill og vin til gris.

Aktive filtre

Harewood, Munda Biddi
Tilgængelig
Rødvin

Harewood, Munda Biddi

11870
0 Review(s) 
109,00 kr.
Prisvindende australsk vin lavet på shiraz druen. God til grill-mad, mørkt vildt, kalvemørbrad, okse og krydret mad.
Pescarpa Famiglia
  • Nedsat pris / -10,00 kr.
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

27798
5 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr. 99,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Zweigelt Göttweiger Berg
Tilgængelig
Rødvin

Zweigelt Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Rund og intens østrigsk rødvin på den lokale drue zweigelt. Den er god til grill-mad, kraftige kødretter og krydret mad.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.