Vin til lasagne

Til denne kendte og klassiske italienske ret, passer det bare rigtig godt med en italiensk vin. Det passer faktisk så godt sammen, at man næsten kan tro at man er der!

Vine der matcher

Den klassiske lasagne med pastaplader, oksekød, bechamelsauce og tomat, giver flere vinmuligheder. Vinen der skal ledsage retten, må gerne være en frugtig og syrerig af slagsen, der skal kunne harmonere med de syrerige og søde tomater og den lidt fede bechamelsace.  Et godt match til retten, vil være enten en italiensk barbera d´Albasangiovese eller en primitivo.

Se vores andre italienske rødvine her.

Aktive filtre

Barbera d´Alba
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Barbera d´Alba

20127
0 Review(s) 
189,00 kr.
Italiensk rødvin fra Piemonte på barbera druen. God til kalvemørbrad, grill-mad, svampe- og pastaretter. Vinavisen og Ekstra Bladet giver den ★★★★★.
Pescarpa Famiglia
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

27798
5 Review(s) 
1 Anmeldelser
99,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.