Vin til aspargessuppe

Vin til aspargessuppe, kræver en hvidvin der er syrerig og frugtig. Det finder du i en fyldig, frugtig øversøisk hvidvin på chardonnay druen. Det kan både være en fra CalifornienAustralien eller Chile. Den bør serveres ved 10 grader - og altså ikke være iskold, da varm suppe og iskold vin ikke er en rar kombination.

Et andet - og mere modigt valg, vil være en fino sherry. Denne tørre spanske hedvin har en salt, frisk og citrusagtig smag, der også vil være et godt match til retten. Sherryen skal heller ikke serveres iskold, men bør også nydes ved de ca. 10 grader.

La Gitana, Manzanilla
Tilgængelig
Sherry

La Gitana, Manzanilla

11642
0 Review(s) 
139,00 kr.
Skøn og anmelderrost sherry fra det sydspanske område Jerez, lavet på druen palomino fino. Den er god til fiskeretter, tapas, suppe, østers og skaldyr.
One Chain, Chardonnay
Tilgængelig
Hvidvin

One Chain, Chardonnay

12883
0 Review(s) 
109,00 kr.
Frisk og fyldig australsk hvidvin lavet på chardonnay druen. God til fisk, hummer, grillet skaldyr, lyst kød, salater og ceviche.
Smoking Loon - Steelbird...
Tilgængelig
Californisk hvidvin

Smoking Loon - Steelbird Chardonnay

13562
0 Review(s) 
139,00 kr.
Frisk og smagfuld californisk hvidvin på chardonnay druen. Den er god til fisk, grillet skaldyr, krydret mad, kylling, kalv, oste, salater og vegetariske retter. Anmelderne giver den ★★★★★.
Vistamar, Brisa Chardonnay
Tilgængelig
Chilensk hvidvin

Vistamar, Brisa Chardonnay

15939
0 Review(s) 
89,00 kr.
Fyldig og cremet chilensk hvidvin lavet på chardonnay druen. God til fisk, lette forretter og skaldyr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.