Vin til aspargessuppe

Vin til aspargessuppe

Vin til aspargessuppe, kræver en hvidvin der er fyldig og frugtig. Det finder du i en fyldig, frugtig øversøisk hvidvin på chardonnay druen. Det kan både være en fra CalifornienAustralien eller Chile. Eller prøv en tysk grauburgunder, der også vil fungere eminent til suppen.

Suppen bør serveres ved 10 grader - og altså ikke være iskold, da varm suppe og iskold vin ikke er en rar kombination.

Det kan du også drikke til suppen

Et andet - og mere modigt valg, vil være en fino sherry. Denne tørre spanske hedvin har en salt, frisk og citrusagtig smag, der også vil være et godt match til retten. Sherryen skal heller ikke serveres iskold, men bør også nydes ved de ca. 10 grader.

Becker-Landgraf, Grauburgunder

2 Anmeldelser
Saftig og frugtig tysk hvidvin på grauburgunder (pinot gris) druen. God til svinekød, kylling, kalvekød, vildt/fasan, risotto, pizza, grøntsags retter, suppe, asparges, svampe, jomfruhummer, salater, aperitif og milde oste
På lager
119,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.