Vin til aspargessuppe

Vin til aspargessuppe

Vin til aspargessuppe, kræver en hvidvin der er fyldig og frugtig. Det finder du i en fyldig, frugtig øversøisk hvidvin på chardonnay druen. Det kan både være en fra Californien, Australien eller Chile. Eller prøv en tysk grauburgunder, der også vil fungere eminent til suppen.

Suppen bør serveres ved 10 grader - og altså ikke være iskold, da varm suppe og iskold vin ikke er en rar kombination.

Det kan du også drikke til suppen

Et andet - og mere modigt valg, vil være en fino sherry. Denne tørre spanske hedvin har en salt, frisk og citrusagtig smag, der også vil være et godt match til retten. Sherryen skal heller ikke serveres iskold, men bør også nydes ved de ca. 10 grader.

Becker-Landgraf, Grauburgunder
  • På tilbud!

Becker-Landgraf, Grauburgunder

2 Anmeldelser
Saftig og frugtig tysk hvidvin på grauburgunder (pinot gris) druen. God til svinekød, kylling, kalvekød, vildt/fasan, risotto, pizza, grøntsags retter, suppe, asparges, svampe, jomfruhummer, salater, aperitif og milde oste
På lager
125,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.