Vin til påske

Vin til påske

Vi har samlet alt hvad du kan få brug for, når du skal finde den vin der passer til påskebordet - uanset om det er til påskelammet eller påskefrokosten.

Vin til påskelam

Til påskelam passer det bedst med en fyldig rødvin. Mange vælger den traditionelle tilberedning med rosmarin, hvidløg og mynte, hvor det passer rigtig godt med en fransk rødvin fra Rhône, en italiensk Barolo eller en spansk rødvin på tempranillo druen.

Læs mere om vin til lam her.

Vin til påskefrokosten

Til påskefrokosten, er det ofte øl der serveres til maden. Der vil typisk være nogle der ikke drikker øl, og du får her nogle forslag til vine der passer til påskefrokosten. Kravet til vinen er, at den skal passe til de forskellige elementer på bordet, hvilket typisk er forskelligt fisk og forskellige lette lune retter. En god allround hvidvin hertil er en tysk riesling, østrigsk riesling, østrigsk grüner veltliner - som også fås i 1 liter flaske variant eller en fransk riesling, der har en tilpas balance mellem syre og fylde.

Det skal du drikke til osten

Mange vælger at slutte frokosten af med et ostebord. Et ostebord kan være sammensat af flere forskellige oste - bløde oste, friske oste, blåskimmel og faste oste. Dette kræver i terorien flere forskellige vine. De fleste vil nok vælge at servere en slags vin der kan passe til et bredt udvalg af oste. Her vil det sikreste valg være en hvidvin på riesling druen - enten en fransk eller tysk eller en kølig Ruby portvin. Du kan læse mere om vin til ost her.

Aktive filtre

Becker-Landgraf, Riesling...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

0 Review(s) 
1 Anmeldelser
119,00 kr.
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
Carlo Revello Barolo
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Carlo Revello Barolo

10837
0 Review(s) 
299,00 kr.
Intens italiensk barolo rødvin på druen nebbiolo. God til rødt kød, entrecote, lam, vildt med kraftig sauce, trøffel-retter, svampe-retter, kylling, faste oste, sammenkogte kødretter i vinsauce
Dalva, Ruby Port
Tilgængelig
Portvin

Dalva, Ruby Port

10873
0 Review(s) 
119,00 kr.
Flot mørkerød Ruby portvin på druen touriga nacional. God til desserter med bær, chokolade, lagrede/kraftige oste og skimmelost.
Grüner Veltliner Göttweiger...
Tilgængelig
Østrigsk hvidvin

Grüner Veltliner Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Anmelderrost østrigsk hvidvin på deres nationaldrue grüner veltliner. God til fisk, stenbiderrogn, muslinger, krydret mad, forårsretter, asiatisk mad, sushi, lyst kød, frokost og aperitif.
La Balade de Coline, Vaucluse
Tilgængelig
Fransk rødvin

La Balade de Coline, Vaucluse

15901
0 Review(s) 
89,00 kr.
Prisvindende Cötes Du Rhône rødvin på druerne grenache, carignan og syrah. Fløjlsblød og letdrikkelig. God til kalv, gryderetter, gris og lam.
Nik Weis, Urban Riesling
Tilgængelig
Tysk hvidvin

Nik Weis, Urban Riesling

14734
0 Review(s) 
129,00 kr.
Ultraharmonisk og smagfuld tysk hvidvin på riesling druen. God til sushi, gris, lyst kød, kylling og asiatisk mad.
Riesling Göttweiger Berg
Tilgængelig
Hvidvin

Riesling Göttweiger Berg

0 Review(s) 
109,00 kr.
Saftig østrigsk hvidvin på riesling druen. God til gris/svinkød, fjerkræ, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og aperitif.
Tapas Vin, Tempranillo
Tilgængelig
Spansk rødvin

Tapas Vin, Tempranillo

14160
0 Review(s) 
99,00 kr.
Mørk og fyldig spansk rødvin, lavet på druen tempranillo. God til tapas, oksekød, lammekød, krydret svinekød og gryderetter.
Zinck, Riesling
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Riesling

19551
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fransk hvidvin på riesling druen. God til fisk, muslinger, skaldyr, aperitif, salater med vinaigrette, lyst kød, wok-mad, asiatisk mad, ostebordet og skaldyrssalat.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.