Vin til tapas

Vin til tapas

Tapas stammer fra Spanien og er flere små retter, der sættes sammen til et helt måltid - eller i mindre format som snack og appetitvækker. Tapas indeholder som regel forskellige typer af oste, oliven, peber, fisk, tørret og saltet pålæg, herunder chorizo pølse, brød m.m. Man møder både de salte, fede og røgede smage. Dette kræver vine der kan passe til disse forskellige elementer af smage og småretter.

Vinene der matcher

Det helt oplagte vinvalg er spanske vine - hvilket både kan være hvidvin, rosé og rødvin. Prøv vores spanske rødvin påenten tempranillo eller garnacha druen. Er du (eller dine gæster) lidt til det hele, har vi lavet denne tapas pakke. Den indeholder en flaske af 3 spanske vine: hvidvin, rosé og rødvin, der er lavet så de smagsmæssigt fungerer godt til tapas. Den findes også i en tapas deluxe udgave, hvor du udover de 3 vine også får en flaske spansk sherry med.

Et andet godt vinmatch til tapas er en spansk sherry eller en spansk cava - hvis du er mere til bobler!Stor tapas vinpakke
  • På tilbud!
  • -34,00 kr.
  • Pakke

Tapas pakke

Tapas vinpakke der indeholder 2 af hver: hvidvin, rødvin og rosé. Alle 3 vine passer perfekt til tapas - uanset om du er til rød-, hvid- eller rosevin.
På lager
520,00 kr. 554,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.