Vin til and

Vin til and

Til den klassiske juleand hører der brunede kartogler, hvide kartofler, sauce, rødkål, æbler og svesker til. Vinen til retten skal passe til de forskellige smage på tallerkenen: de karamelliserede kartofler, kraftfuld sauce, surt/sødt fra rødkål, fedt/salt fra kødet, syrlige æbler og søde svesker.

Hvilken vin skal du vælge?

Vinen der vil være en god ledsager, skal have sødme, fylde og en forholdsvis høj alkoholprocent. Derudover må vinen gerne have en sveskeagtig smag, da et godt husråd siger, at svesker klæder anden - hvilket også må gælde den anden vej!

En italiensk Amarone har denne sveskeagtige smag og vil være et rigtig godt valg. Et lidt mere prisvenligt valg, er Amaromems "lillesøster" - Ripasso, der også vil passe godt. Den er knap så kraftfuld, hvilket nogle foretrækker. Et andet og lidt anderledes godt match, er en californisk zinfandel, der også har masser af fylde og kraft.

Du kan læse om vin til julemaden her.


Aktive filtre

Antiche Terre, Amarone
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Antiche Terre, Amarone

14543
0 Review(s) 
239,00 kr.
Fantastisk Amarone vin fra Veneto, Italien på druerne corvina, corvinone og rondinella. God til grill, oksemørbrad, and, langtidsbraiseret kød og vildt.
Antiche Terre, Ripasso
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Antiche Terre, Ripasso

15786
0 Review(s) 
149,00 kr.
Lækker og fyldig Italiensk ripasso rødvin. Økologisk dyrket på druerne Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella. God til vildtretter, risotto, andebryst, gris og bøf.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.