Antiche Terre, Amarone

Antiche Terre, Amarone

14543
På lager
239,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fantastisk Amarone vin fra Veneto, Italien på druerne corvina, corvinone og rondinella. God til grill, oksemørbrad, and, langtidsbraiseret kød og vildt.

Top-Amarone med tydlig smag af bær, tørret frugtsødme, krydret og solbær. En tæt, intens og fyldig vin uden at være tung. Duft af blomme, kakao, tobak, mandler og vanilje møder næsen. Den har et væld af nuancer og er meget velbalanceret - og endda til "menneskepris"!

Anmeldelser

Magasinet Status anmelder:

★ ★ ★ ★ ★ “En amarone med et klassisk eksempel på vinens styrker: tørrede frugter, masser af solbær samt krydderier og lakrids i glasset. Syren er behagelig, og fadlagringen giver et elegant kick af vanilje og tobak i eftersmagen. Klasser over billig amarone.”

5 hektar godt placerede marker i Veneto, omhyggelig behandling af druerne; tørring af druerne til Amarone i 4-5 måneder, giver et forrygende udgangspunkt for fantastiske, terroir-tro vine fra Veneto. Sancassini-familien lægger sig et sted midt imellem de moderne og de traditionelle producenter. Dette betyder, at der er fokus på kompleksitet, elegance og dybde, men også lidt moderne fedme og sødme ved hjælp af bl.a. små fade til lagringen. Helt igennem en fantastisk Amarone!

Dette vinhus producerer også Amaronens "lillebror" - ripasso.

Veneto

Veneto er en region i det nordlige Italien. I Veneto ligger vindistriktet Valpolicella, der er kendt for at producere amarone og ripasso vine. Druerne der hovedsagligt anvendes i området er corvina, corvinone, molinara og rondinella. Vinene fra dette distrikt er generelt frugtige og medium til fyldige og er gode allround vine (anvendelige og passer til forskellig slags mad).

Årgang
2016
Druesort
Corvina, corvinone og rondinella
Land
Italien, Veneto
Alkohol
15 %
Mad
Grill, oksemørbrad, and, langtidsbraiseret kød og vildt
Temperatur
18 grader
Ingen anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.