Champagne

Frisk æblesmag, nødde- og brødagtig aroma og fine bobler i glasset. Smil, for du drikker Champagne! Champagne fremstilles og kommer fra regionen Champagne i det nordlige Frankrig, nordøst fra Paris. Champagne er en af verdens mest berømte vine og der sælges enorme mængder flasker under store mærkenavne.

Champagne må kun laves på 3 druetyper, som er chardonnay(grøn drue), pinot noir(blå drue) og pinot meunier(blå drue). Man kan sige at chardonnay giver champagnen sin elegance, pinot noir giver den vægt og pinot meunier giver den blødhed. Størstedelen af champagner er lavet på en blanding af de 3 druer. Champagne er god til hummer, østers, krabber, skaldyr generelt, kaviar, aperitif og faste oste. Så er der dem der mener, at man kan drikke Champagne til nærmest alt - fordi livet skal være en fest!

Aktive filtre

Cattier,  Champagne Rosé...
Tilgængelig
Mousserende vin

Cattier, Champagne Rosé Premier Cru Brut

10700
0 Review(s) 
389,00 kr.
Ægte Champagne Rosé fra Champagne i Frankrig. Den er lavet på pinot noir (50%), pinot meunier (40%) og chardonnay (10%). God til skaldyr, aperitif, milde oste og gris.
Cattier, Champagne Icône Brut
Tilgængelig
Mousserende vin

Cattier, Champagne Icône Brut

10688
0 Review(s) 
279,00 kr.
Elegant og frisk Champagne lavet på druerne pinot meunier (50%), pinot noir 30% og chardonnay. God til fisk, skaldyr og aperitif. Vinavisen giver★★★★★.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.