Tysk hvidvin

Druer til hvidvin

Tyskland er det 9. største vinproducerende land i verden. Der er 13 vindistrikter i landet, der laver vin på ca. 135 forskellige vinsorter. Af disse 135 sorter, er de 100 sorter grønne druer til hvidvin. Der laves meget hvidvin i Tyskland og hele 2/3 del af landets samlede vinproduktionen er hvidvin. Den mest beplantede grønne drue og primære drue er riesling, der udgør hele 22% af de plantede sorter. Tysk hvidvin er hvidvinens mekka. Glem alt om tidlige tiders søde, intetsigende og billige hidvine. Det er heldigvis historie.

Tyske hvidvine kan være knastørre, sprøde, skarpe, søde, lette, mineralske og pikante. Tyske hvidvine minder på en måde meget om tyskerne selv. De er ordentlige, strukturerede, disciplinerede og resultatet af overholdte regler og omhyggelige fremstillingsprocesser. Alt dette til trods for deres noget ustabile klima. De formår at lave vin i verdensklasse!

Se også vores tyske rødvine.

Becker-Landgraf, Grauer...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Grauer Burgunder

0 Review(s) 
2 Anmeldelser
119,00 kr.
Saftig og frugtig tysk hvidvin på grau burgunder (pinot gris) druen. God til svinekød, kylling, kalvekød, vildt/fasan, risotto, pizza, grøntsags retter, suppe, asparges, svampe, jomfruhummer, salater, aperitif og milde oste
Becker-Landgraf, Riesling...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

0 Review(s) 
1 Anmeldelser
119,00 kr.
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
Becker-Landgraf,...
Tilgængelig
Hvidvin

Becker-Landgraf, Weissburger-Chardonnay Trocken

0 Review(s) 
119,00 kr.
Frisk og cremet tysk hvidvin på druerne weissburgunder (pinot blanc) og chardonnay. God til skaldyr, vegetarretter, salater, frokost, fløde retter, asparges, champignon, mellem-stærke oste og på terrassen!
Nik Weis, Urban Riesling
Tilgængelig
Tysk hvidvin

Nik Weis, Urban Riesling

14734
0 Review(s) 
129,00 kr.
Ultraharmonisk og smagfuld tysk hvidvin på riesling druen. God til sushi, gris, lyst kød, kylling og asiatisk mad.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.