Vin til tatar

Vin til tatar

Tatar er en ret, der typisk spises til frokost. Det er en rå bøf, lavet af håndskrabet eller hakket oksekød, serveret på et stykke brød med kapers, rå æggeblomme, revet frisk peberrod og hakket syltet rødbede.

Hvilke vine vil passe?

Til den klassiske udgave af tatar, kan du både drikke rødvin og hvidvin til. Hvidvinen må gerne være frisk, frugtig og med forholdsvis meget syre. Gå efter rødvine med begrænset smag fra fadlagring - eller slet ingen fadlagring og knap så markante tanniner.

Hvidvin til tatar

Hvidvine der vil passe til retten, er en fransk riesling eller en hvidvin på sauvignon blanc druen - enten fra Østrig eller New Zealand. Er du vild med bobler? Så grib endelig chancen til denne ret. Du kan nemlig drikke champagne til retten eller vælge en lidt mere prisvenlig boble-variant - enten spansk cava eller italiensk prosecco.

Rødvin til tatar

Rødvine der vil passe til tatar, er en italiensk barbera, en fransk Beaujolais eller giv den gas med en fransk Pomerol.



Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.