Vin til tatar

Tatar er en ret, der typisk spises til frokost. Det er en rå bøf, lavet af håndskrabet eller hakket oksekød, serveret på et stykke brød med kapers, rå æggeblomme, revet frisk peberrod og hakket syltet rødbede.

Hvilke vine vil passe?

Til den klassiske udgave af tatar, kan du både drikke rødvin og hvidvin til. Hvidvinen må gerne være frisk, frugtig og med forholdsvis meget syre. Gå efter rødvine med begrænset smag fra fadlagring - eller slet ingen fadlagring og knap så markante tanniner.

Hvidvine

Hvidvine der vil passe til retten, er en fransk riesling eller en hvidvin på sauvignon blanc druen - enten fra Østrig eller New Zealand. Er du vild med bobler? Så grib endelig chancen til denne ret. Du kan nemlig drikke champagne til retten eller vælge en lidt mere prisvenlig boble-variant - enten spansk cava eller italiensk prosecco.

Rødvine

Rødvine der vil passe til tatar, er en italiensk barbera, en fransk beaujolais eller luksus udgaven - en fransk pomerol.

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr
På lager
119,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.