Vin til hare

Vin til hare

Hare hører under vildt. Det er nok den type af vildt, der smager mest af vildt! Kødet har en lidt sødlig smag med en meget animalsk tone. Kødet smager bedst, når det er saftigt og rødt, da det nemt bliver tørt når det gennemsteges.

Der skal rødvin til

Vinen der vil passe til kødet, må gerne være kraftig og sødmefuld med tilpas syre og garvesyre. En italiensk Amarone, vil være et rigtig godt vin match. Amarone er lavet på tørrede druer og har dermed den fornødne sødme, fylde og alkoholprocent til at passe til kødet. Prøv også en oversøisk californisk zinfandel, der har selvsamme sødme og fylde eller den mere prisvenlige chilenske merlot.

Du kan læse mere generelt om vin til vildt her.

Aktive filtre

Antiche Terre, Amarone
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Antiche Terre, Amarone

14543
0 Review(s) 
239,00 kr.
Fantastisk Amarone vin fra Veneto, Italien på druerne corvina, corvinone og rondinella. God til grill, oksemørbrad, and, langtidsbraiseret kød og vildt.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Vistamar, Brisa Merlot
Tilgængelig
Chilensk rødvin

Vistamar, Brisa Merlot

14308
0 Review(s) 
89,00 kr.
Denne friske, saftige og bæredygtige chilenske rødvin er lavet på merlot druen. God til Gris, kalv eller pastaretter.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.