Hvad er Menuvin.dk?

Vi kan sige helt kort: Vi sælger knaldgod vin til under 100 kr.

Men du kan også læse videre her, og se hvad vi står for og hvad Menuvin.dk  er.

Menuvin.dk er Danmarks nye online vinbutik, hvor erfarne personer er med til give dig den bedste oplevelse når du handler vin. Menuvin.dk forhandler udelukkende kvalitetsvine og- spiritus. Vi går ikke på kompromis med vores udvalg og har derfor nøje udvalgt de vine du finder i vinbutikken. Samtidig med dette køber vi stort ind, så vi kan give netop dig den bedste pris, dette er også grunden til at du fx. ikke finder 200 forskellige slags Amarone hos os.

Se om der er noget der falder i netop din smag - eller med andre ord: Mange af vore vine vil utvivlsomt falde i din smag. 

Hvorfor Menuvin?

  • Lave priser – Vi køber stort ind, og giver rabatten videre til dig!
  • Attraktive produkter – Vi udvælger nøje vores produkter og accepterer kun produkter med høj kvalitet!
  • Hurtig og sikker og GRATIS levering – Vi sender produkterne indenfor 24 timer fra bestilling og leverer direkte til din hoveddør! Og det er skam ganske gratis*!
  • Gebyrfri betaling – Du kan betale med Dankort og Visa/Dankort uden at skulle betale gebyrer! - Dem betaler Menuvin.dk
  • 14 dages returret – Vi tilbyder 14 dages fuld returret, eneste omkostning er returfragten. 

 

Pressemeddelelse:

Menuvin.dk

Gode druer og god service

 

Menuvin.dk er Danmarks nye vinhandel på nettet. Menuvin.dk tilbyder vinelskere et håndplukket udvalg af kvalitetsvine fra Europa, Sydamerika og Californien.

 

Vores sortiment er bredt, og ligger primært i en prisklasse, hvor alle kan være med. De fleste af vore vine findes mellem 50 og 100 kr. 

 

Nogle vine køber vi gennem vinimportører, men fordi vi også handler direkte med vingårde i Sydeuropa, har vi flasker og årgange, du ikke finder andre steder. For eksempel en god Cava, fra en familiedrevet vingård i Catalonien.

 

Vinen leveres hurtigt og sikkert til døren, og der er ingen urimelige krav til bestemte antal flasker, vi har dog været nødt til at indføre et *minimumskøb på 250,- men så betaler vi også leveringen.

 

God vin til en god pris er ikke altid nok. Derfor koncentrerer vi os meget om at yde god kundeservice. Vi er ikke glade, før vores kunder er det. Selv om vores vine er gode, kan vi naturligvis ikke garantere, at alle kunder kan lide den købte vin. Derfor er det altid muligt at returnere uåbnede flasker og få pengene tilbage – vi kalder det smagsgaranti.

 

Velkommen til menuvin.dk