Vin til kalvemørbrad

Vin til kalvemørbrad

Kalvekød er mildt og lyst og en tilsvarende mild og elegant rødvin vil passe godt hertil. Tilbehøret der skal serveres til kødet, har betydning for hvor kraftig en vin der vil passe.

Vi anbefaler rødvin

Serveres der mildt tilbehør til kødet, bør vinen være i den lette ende. En fransk rødvin på pinot noir vil være en god vinledsager. En fransk vin på en blanding af  pinot noir og gamay vil også fungere godt. Et andet forslag, er en italiensk barbera - der også har masser af lethed og elegance over sig.

Er tilbehøret lidt kraftigere, må vinen godt have lidt mere fylde. Igen passer det godt med en vin på pinot noir, men med kraftigere tilbehør, må vinen gerne være lidt mere fyldig. Prøv denne tyske spätburgunder eller en oversøisk pinot noir, hvor en californisk eller en New Zealandsk vil passe godt.

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.