Vin til kalvemørbrad

Vin til kalvemørbrad

Kalvekød er mildt og lyst og en tilsvarende mild og elegant rødvin vil passe godt hertil. Tilbehøret der skal serveres til kødet, har betydning for hvor kraftig en vin der vil passe.

Vi anbefaler rødvin

Serveres der mildt tilbehør til kødet, bør vinen være i den lette ende. En fransk rødvin på pinor noir vil være en god vinledsager. En fransk vin på en blanding af  pinot noir og gamay vil også fungere godt.

Er tilbehøret lidt kraftigere, må vinen godt have lidt mere fylde. Igen passer det godt med en vin på pinot noir, men med kraftigere tilbehør, må vinen gerne være en oversøisk af slagsen. Prøv med en skøn californisk pinot noir.

Aktive filtre

Albert Ponnelle, Signature...
Tilgængelig
Rødvin

Albert Ponnelle, Signature Rouge

13078
0 Review(s) 
89,00 kr.
Fransk let og saftig rødvin fra Bourgogne på druerne pinot Noir og gamay. God til milde oste, kalvekød, fjerkræ, charcuteri og lette retter/pølsebord.
Rion, Bourgogne
Tilgængelig
Fransk rødvin

Rion, Bourgogne

15834
0 Review(s) 
229,00 kr.
Helt fantastisk fransk økologisk dyrket rødvin fra Bourgogne på Pinot Noir druen. God til vildt, svampe-retter, kalv, okse og fjerkræ.
Smoking Loon - Pinot Noir
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Pinot Noir

13564
0 Review(s) 
139,00 kr.
Fløjlsblød anmelderrost californisk rødvin lavet på pinot noir druen. Den er god til fjerkræ, kalv, pastaretter og risotto.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.