Vin til gås

Vin til gås

Det er sjældent kødet i sig selv der afgør hvilken vin der matcher retten - men snarere tilbehøret. Tilbehøret til gåsesteg, er typisk det samme som til andesteg. Der er det sure/søde fra rødkålen og ribsgeléen, fedt og salt fra kødet, kraftig/fyldig sauce, karamelliserede kartofler, søde svesker og syrlige æbler.

Vinene der vil passe til retten, må derfor gerne have nogle af de samme smagsnuancer i sig samt en tilpas mængde sødme, syre og alkohol.

Vi anbefaler disse vine:

Celler La Muntanya, El Chocolatero

15892
Fyldig spansk rødvin på monastrell, giró og garnacha druerne. God til oksekød, grill, lam, and og vildt. Vinavisen og Ekstra Bladet: ★★★★★
På lager
149,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.