Vin til gås

Vin til gås

Det er sjældent kødet i sig selv der afgør hvilken vin der matcher retten - men snarere tilbehøret. Tilbehøret til gåsesteg, er typisk det samme som til andesteg. Der er det sure/søde fra rødkålen og ribsgeléen, fedt og salt fra kødet, kraftig/fyldig sauce, karamelliserede kartofler, søde svesker og syrlige æbler.

Vinene der vil passe til retten, må derfor gerne have nogle af de samme smagsnuancer i sig samt en tilpas mængde sødme, syre og alkohol.

Vi anbefaler disse vine:

Celler La Muntanya, El Chocolatero

15892
Fyldig spansk rødvin på monastrell, giró og garnacha druerne. God til oksekød, grill, lam, and og vildt. Vinavisen og Ekstra Bladet: ★★★★★
På lager
149,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.