Pescarpa Famiglia

Pescarpa Famiglia

2 Anmeldelser
27798
På lager
109,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.

 

Denne fantastisk lækre italienske rødvin har smag af brombær, frugtsødme, mørke kirsebær og vanilje. Den har en skøn lang eftersmag og en duft af blomme, brombær, hindbær, mørke bær og tobak.

Den er lavet af den unge komet Filippo Baccalaro på den oprindelige primitivo drue, der er meget kendt og efterspurgt i Californien under navnet zinfandel. Druerne kommer fra en udvalgt parcel i Salento-området 100 meter over havets overflade, på en stenet og leret skråning tæt ved kysten.

Syditalien viser med denne vin, hvor stort et potentiale der er, for at lave vin med både finesse og frugt. Denne vin er et virkelig godt køb.

Anmeldelser

Vinavisen giver ★★★★★ og skriver: "Mums - en rigtig lækker rødvin".
Ekstra Bladet giver ★★★★★ og skriver:" Intense bærtoner i duften. En fyldig vin med brombær, kirsebær, sødmefulde krydderier og vanilje i smagen. Velbalanceret med en lang krydret afslutning. Ganske flot vin til prisen."
Pressen skrev om tidligere årgange:

Dagbladet Information:“...en intens og kraftig vin, der kan få en til at glemme alt om den dårlige primitivovin, der også sælges i Danmark.”

Vinhulen: “Smagen er fed og ultrablød med røde kirsebær og hindbær og flot frugtsyre, somlige giver en kant af bid. (...) Det er dælme dygtigt lavet.”

Vinavisen: “Mums - en rigtig lækker rødvin, harmonisk, med koncentreret bær, men bestemt ikke frugtmos. Ren og frisk og fyldig druesmag. Glimrende til mad. En vin, som mange vil kunne lide.”

Salento

Puglia er i dag en af Italiens største vinregioner. Regionen ligger i det sydlige og solrige Italien - lige midt på støvlehælen. Dette giver sukkerholdige druer, hvilket resulterer i kraftige, mørke og fyldige vine. De bedste vine fra Puglia kommer ofte fra halvøen Salento.

Prøv også det californiske svar på primitivo druen - nemlig deres vin lavet på zinfandel druen.


 

Årgang
2018
Druesort
100% Primitivo
Land
Italien
Alkohol
13,5%
Mad
Bøf, grill-mad, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød
Glas
Nydes af store rødvinsglas
Temperatur
14-16 grader
Dekantering
Trækkes op umiddelbart før den nydes.
2 Anmeldelse

Lækker italiener
Dejlig kraftig italiensk rødvin. Vi drak den til en lammekølle hvortil den smagte fortrinligt!

Italiensk rødvin
Dejlig god vin

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.