Mest solgte

Information

Nyheder

Andet

Her finder du vores Rosé vine, dessert vine og gaveæsker.

Andet 6 varer

Underkategorier

 • Rosé

  KØB ROSÉVIN af højeste kvalitet. Smag vores rosevine og vi lover dig, at du ikke bliver skuffet. Vi er lagerførerne med en lang række rose vine, og som altid giver vi SMAGSGARANTI på rosevinene - og selvfølgelig alle vore andre produkter.

 • Mousserende vin

  Mousserende vin er den fællesbetegnelsen for vine med bobler. Under denne betegnelse hører: champagne, cava, processo, cremant, sekt, asti og spumante. Mousserende vine kan alt afhængig af type og grad af tørhed/sødme anvendes til velkomstdrik, aperitif, brunch, når der skal fejres noget eller bare fordi... Ja, og så kan de selvfølgelig drikkes til mad. Der er er så mange typer, at der nemt kan findes et mad match. Du kan under de enkelte vine, se hvad de passer til. Vores holdning til mousserende vine er: de gør bare livet lidt festligere!

 • Dessert vin

  Se vores udvalg af dessert vine. Når du skal finde den vin der passer til din dessert, er det godt at have in mente, at vinen skal være sødere end desserten. Under hver enkel vin, kan du læse om hvad den passer til.

 • Sherry

  Sherry er en forstærket vin, hvilket vil sige at der er tale om en vin tilsat spiritus. Den kommer fra Andalusien i det sydlige Spanien. Der findes flere typer sherry lige fra den helt tørre, hvide vin til den meget søde, mørke vin. Der må bruges 3 druetyper til sherry produktion: palomino, pedro ximenz og moscatel. Der er to hovedtyper af sherry: fino pg oloroso. Sherry er en overset og super god madvin. Det er de tørre fino-sherryer der egner sig godt til mad. Fino´en er meget lys i farven - kan endda have et grønligt skær. Den er tør og er langt fra hvad mange måske forbinder med sherry: en brun, sød "farmor-sherry". Denne type, har nok skræmt mange væk! Sådan er det heldigvis ikke mere. Sherry skal drikkes iskold og af vinglas. Prøv en sherry til fiskeretter, tapas, suppe og skaldyr - og bliv positiv overrasket.

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6