Becker-Landgraf, Sekt, Brut Nature

Becker-Landgraf, Sekt, Brut Nature

På lager
229,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Fantastisk og kompleks mousserende vin (Sekt) på pinot noir (60%) og chardonnay (40%) druerne. God til fisk, skaldyr og aperitif.

 

Virkelig spændende og intens mousserende vin. Fin struktur, kompleks, let-saltet mineralitet og behagelige, fine og vedvarende bobler. Den har fine aromaer af gule frugter og mandel. Den er fin og elegant med et let-urtet præg, en delikat cremethed og dejlig blivende eftersmag. Vinen er "Brut nature", hvilket betyder at der ikke er tilsat sukker i dosagen.

Druerne til denne vin, kommer fra producentens bedste marker i Petersburg i området ved Gau-Oderheim. Det der gør disse marker til noget særligt, er jorden der består af kalk, merkel og skaller. Druerne håndplukkes og mosten gærer på naturligt gær (fra druerne og kælderen). Vinen er produceret på den traditionelle metode - som man gør i Champagne. Det betyder, at 2. gæringen foregår på flasken. Efter 2 gæringen, lagrer vinen 24 måneder på "sur lie" (gærresterne), hvilket udvikler aromaerne.

Vinhuset Becher-Landgraf

Vinhuset Becker-Landgraf ligger i hjertet af Rheinhessen, der er det største af i alt 13 vinområder i Tyskland i delstaten Rheinland -Pfalz. Vingården ejes og drives af ægteparret Julia og Johannes. Julia der er født Becker, overtog vingården efter sine bedsteforældre tilbage i 2003. I 2005 møder hun Johannes, der kom fra en anden vinproducerende familie, som han arbejdede for. Både Johannes og Julia er uddannet inden for vinproduktion faget og har altid været meget dedikerede og passionerede omkring vinfremstilling. De giftede sig i 2005 og har fra 2006 drevet og ejet gården sammen. Hermed var vinhuset Becker-Landgraf skabt og meget er forandret og udviklet siden da.

Deres logo J2 står for Julia og Johannes og deres dobbelte passion og samspil af gensidig inspiration. De er meget innovative og står fast ved det de mener er rigtigt. De formår at lave formidable vine i overensstemmelse med naturen og med respekt for og tæt forbindelse til jorden. 

Vinparret Becker-Landgraf

Julia og Johannes Landgraf

Selve arbejdet i marken er meget vigtigt for parret. Der dyrkes udelukkende efter økologiske metoder uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler og der kunstvandes ikke. Der tilføres kun naturligt humus til jorden og hvis der mangler næringsstoffer eller mineraler i jorden, sørger de for at plante noget der kan tilføre det der mangler. Idet der ikke kunstvandes, går rødderne langt ned jorden for at finde vand og næring. Hermed dannes en naturlig og harmonisk udvikling af planterne og giver i sidste ende vine, der er rige på mineraler.

Arbejdet i kælderen er også vigtigt for parret. Druerne presses over længere tid, da det giver mere komplekse og rene vine. De tilsætter ikke gær, men bruger udelukkende naturgær. Hele 99% af deres druer er håndplukkede, hvilket giver vine af høj kvalitet. Dårlige druer efterlades, for at ende nede i jorden igen.

Detter formidable vinhus laver også fantastiske hvidvine.

Druesort
Pinot noir (60%), chardonnay (40%)
Land
Rheinhessen, Tyskland
Alkohol
12%
Mad
Fisk, skaldyr og aperitif
Temperatur
6-8 grader
Restsukker gram/liter
0,0
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.