Vin til konfirmation

Vin til konfirmation

Konfirmationsfester afholdes på mange forskellige måder. Nogle skal konfirmeres en søndag og holder en stille og rolige frokost fest. Så er der nogle der konfirmeres en lørdag eller helligdag og holder den helt store fest om aftenen.

Velkomsten

En god start på en fest er altid at starte med et glas perlende bobler. Der findes mange varianter af mousserende vine. Vælg en de fleste vil kunne lide, der hverken er for tør eller for sød. Prøv en østrigsk gelber muskateller eller en semi seco spansk cava, der begge er fuld af frugtsødme og friskhed. Foretrækker du en lidt sødere type, kan du vælge en italiensk Moscato, der har en lækker sødme og er dejlig læskende.

3-retters menu eller pizza?

Hvilke vine der vil passe til maden, er afhængig af hvilke retter der skal serveres. Er der mor og far der har bestemt, at det skal være en 3-retters menu eller har konfirmanden selv valgt menuen? Der er stor forskel på hvilke vine der passer til fiskoksemørbrad og is og hvike vine der passer til pizza, som nogle konfirmander vælger. På vores side om vin til mad, finder du mange forskellige retter, hvor vi anbefaler hvilke vine der passer til.

Hvor meget vin?

Der er som tidligere nævnt, meget stor forskel på om konfirmationsfesten afholdes en søndag til frokost eller en lørdag aften. På vores side om vin til fest, kan du få hjælp til hvor meget vi som hovedregel anbefaler pr. person. Tilpas mængden så det passer til den type fest i skal holde. På siden kan du også læse om, hvor langt en flaske rækker.

Vi håber det har hjulpet dig med hvad og hvor meget du skal indkøbe. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål om vinene, mængder eller priser. Skriv til os på: info@menuvin.dk

Aktive filtre

Dignitat, Cava, Semi Seco
Tilgængelig
Mousserende vin

Dignitat, Cava, Semi Seco

12448
0 Review(s) 
85,00 kr.
Semi Secco er en halvtør spansk cava, lavet på marcabeo, xarello og parellada druerne. God til fisk, lette, frugtige desserter eller som aperitif med lidt sødt til.
Gelber Muskateller Sparkling
Tilgængelig
Mousserende vin

Gelber Muskateller Sparkling

0 Review(s) 
129,00 kr.
Mousserende østrisk vin på druen gelber muskateller (muscat). God til lette retter, aperitif, forretter og salater - eller som velkomstdrink.
Val d'Oca - Moscato Dolce
Tilgængelig
Mousserende vin

Val d'Oca - Moscato Dolce

14225
0 Review(s) 
89,00 kr.
Perlende italiensk vin med skøn frugtsødme og lav alkoholprocent (6,5%) på druen moscato. God til aperitif, bærtærter, desserter, isdesserter og kransekage
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.