Vin til oksemørbrad

Rødvin er overordnet den vin der passer bedst til oksekød. Hvis der tages udgangspunkt i den enkle version af oksemørbrad, bør vinen ikke være alt for kraftig. Et godt og klassisk vinvalg til kødet er en fransk vin fra Bordeaux. Her vil den ypperste vinledsager være en fra Pomerol. Generelt passer rødvine med druen cabernet sauvignon perfekt til kød. Prøv derfor også denne australske vin på druerne cabernet sauvignon og shiraz.

Grillet mørbrad

Hvis mørbraden er marineret og måske blevet tilberedt på grillen, skal der en kraftigere vin til. Hertil vil en californisk zinfandel eller en italiensk primitivo begge passe.

Du kan læse de helt generelle råd for hvordan man matcher vin til mad her.

Domaine de Grand Ormeau
Tilgængelig
Fransk rødvin

Domaine de Grand Ormeau

12031
0 Review(s) 
299,00 kr.
Elegant fransk vin fra Pomerol fuld af frugt og finesse. God til bøf, and, grillet laks og kylling.
Pescarpa Famiglia
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

10669
5 Review(s) 
89,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Reviews
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.