Vin til bøf

Vin til bøf

Det absolut bedste vinvalg til bøf er rødvin. Der skal en vis portion garvesyre til for at nedbryde proteinerne i kødet. Samspillet mellem disse garvesyrer og kødet komplimenterer hinanden på fineste vis.

Derudover bør vinen være frugtig, så den også kan matche det ofte varierede tilbehør. Vi anbefaler disse vine:

Serverer du bearnaise sauce til bøffen? Så se vores anbefalinger her. Se også vin til entrecôte og læs mere generelt om vin til oksekød her.

Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.