Vin til gazpacho

Gazapcho er en spansk tomatsuppe der traditionelt serveres iskold. Den er som regel godt krydret bl.a. med rå hvidløg. Det er uden tvivl en hvidvin der bør ledsage denne suppe.

Hvidvine

Der skal sødme og syre til for at harmonere med tomaterne og dæmpe de krydrede aromaer. En fransk hvidvin på gewurztraminer, har den fornødne aromatiske, krydrede og søde smag og vil passe perfekt. Eller prøv en oversøisk sauvignon blanc fra New Zealand.

Eller prøv en sherry

En fino sherry vil også passe rigtig fint. Den har en lidt højere alkoholprocent, hvilket fint vil hamle op med den skarpe hvidløg.

Du kan læse lidt mere genrelt om vin til suppe her.

La Gitana, Manzanilla
Tilgængelig
Sherry

La Gitana, Manzanilla

11642
0 Review(s) 
139,00 kr.
Skøn og anmelderrost sherry fra det sydspanske område Jerez, lavet på druen palomino fino. Den er god til fiskeretter, tapas, suppe, østers og skaldyr.
Rock Ferry, 3rd Rock,...
  • Nedsat pris / -30,00 kr.
Tilgængelig
New Zealandsk hvidvin

Rock Ferry, 3rd Rock, Sauvignon Blanc

15940
0 Review(s) 
129,00 kr. 159,00 kr.
Økologisk hvidvin fra New Zealand lavet på druen sauvignon blanc. Masser af tropisk frugt og friskhed, der passer godt til fisk, salater, retter med tomater og asparges, tærter, gedeost og skaldyr
Zinck, Gewurztraminer
Tilgængelig
Fransk hvidvin

Zinck, Gewurztraminer

14759
0 Review(s) 
159,00 kr.
Økologisk og prisvindende fransk hvidvin på druen gewurztraminer. God til krydret mad, herunder indisk, thailandsk og "allround ost".
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.