Vin til gazpacho

Vin til gazpacho

Gazapcho er en spansk tomatsuppe der traditionelt serveres iskold. Den er som regel godt krydret bl.a. med rå hvidløg. Det er uden tvivl en hvidvin der bør ledsage denne suppe.

Hvidvin til gazpacho

Der skal sødme og syre til for at harmonere med tomaterne og dæmpe de krydrede aromaer. En fransk hvidvin på gewurztraminer, har den fornødne aromatiske, krydrede og søde smag og vil passe perfekt. Eller prøv en vin på sauvignon blanc druen - enten fra Østrig eller New Zealand.

Eller prøv en sherry

En fino sherry vil også passe rigtig fint. Den har en lidt højere alkoholprocent, hvilket fint vil hamle op med den skarpe hvidløg.

Du kan læse lidt mere genrelt om vin til suppe her.

Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.