Vin til stærk mad

Vin til stærk mad

Når maden er stærk, fungerer det bedst med en vin, der er kold og virker læskende. Vinen bør have noget sødme i sig, for at dulme den stærke og varme fornemmelse i munden.

Hvidvin til stærk mad

Hvidvin er det umiddelbare bedste valg. Husk at vinen bør have tilpas sødme for at harmonere med det stærke. Vi anbefaler:

  • vin på riesling dreuen - enten tysk eller østrigsk
  • vin til grüner veltliner druen - prøv en østrigsk
  • vin på sauvignon blanc druen - fra New Zealand
  • vin på gewurztraminer druen - prøv en fra Alsace

Rødvin til stærk mad

Sværger du til at drikke rødvin, kan det også lade sig gøre. Vinen bør her være let og serveres afkølet. Vi anbefaler:

  • vin på gamay druen - helst fra Beaujolais i Frankrig
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.