Vin til stærk mad

Vin til stærk mad

Når maden er stærk, fungerer det bedst med en vin, der er kold og virker læskende. Vinen bør have noget sødme i sig, for at dulme den stærke og varme fornemmelse i munden.

Hvidvin til stærk mad

Hvidvin er det umiddelbare bedste valg. Husk at vinen bør have tilpas sødme for at harmonere med det stærke. Vi anbefaler:

Rødvin til stærk mad

Sværger du til at drikke rødvin, kan det også lade sig gøre. Vinen bør her være let og serveres afkølet. Vi anbefaler:

  • vin på gamay druen - helst fra Beaujolais i Frankrig

Riesling Göttweiger Berg

Saftig østrigsk hvidvin på riesling druen. God til gris/svinkød, fjerkræ, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og aperitif.
På lager
109,00 kr.

Becker-Landgraf, Riesling Trocken

2 Anmeldelser
Frisk og frugtig anmelderrost tysk hvidvin på riesling druen. God til skaldyr, fisk, lyst kød, krydret mad, asiatisk mad, suppe og milde oste.
På lager
119,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.