Two Vines Riesling

Two Vines Riesling

05581121935
På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Aromatisk og frisk hvidvin fra Staten Washington på riesling druen. God til krydret mad, asiatisk mad, orientalsk mad, sushi, fisk i eksotisk sauce og aperitif

 

Lækker, frisk og floralsk hvidvin fra Staten Washington på riesling druen. Vinen er frisk og tør med en dejlig smag af fersken, abrikos, gule vilde blomster og citrus. Den har en fin frugtsødme og det klassiske riesling-syre-bid. I glasset er der skønne dufte af floral, sødme, akacieblomst, appelsin, fersken og lime.

Gæringen foregår på ståltanke, for at bibeholde det friske og frugtige i vinen. En uge inden aftapning, er vinen gennem en let klaring og let filtrering.

Columbia Crest

Vinen kommer fra Columbia Crests vingård i Washington State som ligger i det nord vestlige USA. Området er yderst velegnet til at producere store hvidvine med friskhed og kompleksitet. Dette skyldes de varme dage og kølige nætter, som er med til at modne druerne langsomt, som i dette tilfælde har resulteret i en utrolig flot hvidvin.

Årgang
2019
Druesort
Riesling
Land
St. Washington, USA
Alkohol
12,5%
Mad
Krydret mad, asiatisk mad, orientalsk mad, sushi, fisk i eksotisk sauce og aperitif
Temperatur
10-12 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.