Vin til oksemørbrad

Rødvin er overordnet den vin der passer bedst til oksekød. Hvis der tages udgangspunkt i den enkle version af oksemørbrad, bør vinen ikke være alt for kraftig. Et godt og klassisk vinvalg til kødet er en fransk vin fra Bordeaux. Her vil den ypperste vinledsager være en fra Pomerol. Generelt passer rødvine med druen cabernet sauvignon perfekt til kød. Prøv derfor også denne australske vin på druerne cabernet sauvignon og shiraz.

Grillet mørbrad

Hvis mørbraden er marineret og måske blevet tilberedt på grillen, skal der en kraftigere vin til. Hertil vil en californisk zinfandel, en østrigsk zweigelt eller en italiensk primitivo begge passe.

Du kan læse de helt generelle råd for hvordan man matcher vin til mad her.

Aktive filtre

Domaine de Grand Ormeau
Tilgængelig
Fransk rødvin

Domaine de Grand Ormeau

12031
0 Review(s) 
299,00 kr.
Elegant fransk vin fra Pomerol fuld af frugt og finesse. God til bøf, and, grillet laks og kylling.
One Chain, Shiraz
Tilgængelig
Rødvin

One Chain, Shiraz

12884
0 Review(s) 
109,00 kr.
Super god og smagfuld vin fra Australien, lavet på shiraz og cabernet sauvignon druen. En rigtig "kød vin", der er god til bøf, lam, mørk fjerkræ og grill-mad.
Pescarpa Famiglia
  • Nedsat pris / -10,00 kr.
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

27798
5 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr. 99,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Smoking Loon - Zinfandel
Tilgængelig
Californisk rødvin

Smoking Loon - Zinfandel

15828
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
139,00 kr.
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
Zweigelt Göttweiger Berg
Tilgængelig
Rødvin

Zweigelt Göttweiger Berg

0 Review(s) 
99,00 kr.
Rund og intens østrigsk rødvin på den lokale drue zweigelt. Den er god til grill-mad, kraftige kødretter og krydret mad.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.