Vin til oksemørbrad

Vin til oksemørbrad

Rødvin er overordnet den vin der passer bedst til oksekød. Hvis der tages udgangspunkt i den enkle version af oksemørbrad, bør vinen ikke være alt for kraftig. Et godt og klassisk vinvalg til kødet er en fransk vin fra Bordeaux. Her vil den ypperste vinledsager være en fra Pomerol. Generelt passer rødvine med druen cabernet sauvignon perfekt til kød. Prøv derfor også denne australske vin på druerne cabernet sauvignon og shiraz eller en shiraz fra St. Washington.

Grillet mørbrad

Hvis mørbraden er marineret og måske blevet tilberedt på grillen, skal der en kraftigere vin til. Hertil vil en californisk zinfandel, en østrigsk cuvée, østrigsk vin på zweigelt druen eller en italiensk primitivo passe.

Du kan læse de helt generelle råd for hvordan man matcher vin til mad her.



Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.