Vin til oksemørbrad

Vin til oksemørbrad

Rødvin er overordnet den vin der passer bedst til oksekød. Hvis der tages udgangspunkt i den enkle version af oksemørbrad, bør vinen ikke være alt for kraftig. Et godt og klassisk vinvalg til kødet er en fransk vin fra Bordeaux. Her vil den ypperste vinledsager være en fra Pomerol. Generelt passer rødvine med druen cabernet sauvignon perfekt til kød. Prøv derfor også denne australske vin på druerne cabernet sauvignon og shiraz.

Grillet mørbrad

Hvis mørbraden er marineret og måske blevet tilberedt på grillen, skal der en kraftigere vin til. Hertil vil en californisk zinfandel, en østrigsk zweigelt eller en italiensk primitivo passe.

Du kan læse de helt generelle råd for hvordan man matcher vin til mad her.

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.