Vin til chili con carne

Vin til chili con carne

Chili con carne stammer fra det sydvestlige USA, hvor de fleste drikker iskold øl, måske med en lime-båd i flaskeåbningen, til retten. Det kan dog sagtens lade sig gøre, at drikke vin til chili con carne, til trods for at det for mange er en ølret.

Rødvin til chili con carne

I den klassiske chili con carne, finder man smag fra tomat, hvidløg, spidskommen og måske en anelse mørk chokolade. Vinen der vil passe til retten, må derfor gerne være en kraftig og krydret rødvin. Et oplagt valg vil være at drikke en vin fra rettens hjemland - en californisk zinfandel.

Der er også andre vine der kan fungere sammen med den krydrede ret. Prøv en østrigsk rødvin på den lokale drue zweigelt. De oversøiske vine passer godt, herunder en shiraz fra St. Washington, en chilensk carmenera eller en australsk shiraz vil alle harmonere fint med retten.Smoking Loon - Zinfandel

30385
1 Anmeldelser
Fyldig californisk rødvin lavet på den kendte og legendariske zinfandel drue. Den er god til kød, grill-mad, krydret mad, barbeque kylling, grillet majskolbe, mørk fjerkræ, pasta, pizza, risotto og bløde oste.
På lager
159,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.