Vin til entrecôte

Vin til entrecote

Helt overordnet passer rødvin bedst til entrecôte og oksekød generelt. Når det er slået fast, vil valget af rødvin komme an på hvilket tilbehør der serveres sammen med kødet.

Hvilken rødvin til entrecôte?

Et lækkert stykke entrecote har en fedtkant, hvilket vil kræve en vin med en forholdsvis høj alkoholprocent, tanniner og syre. Prøv med en italiensk Barolo eller primitivo, der begge vil være et godt valg. Jo mere fedt der er på bøffen, jo mere alkohol skal der være i vinen.

Bearnaise sauce?

Til en god entrecôte, vælger mange at servere bearnaise sauce til. Dette gør vinvalget lidt anderledes, idet der i denne sauce bl.a. er æggeblomme og eddike, hvilket kræver en vin med en lidt mere sursød balance. Vi vil her foreslå at prøve en en chilensk rødvin på carmenera druen eller australsk shiraz.

Aktive filtre

Carlo Revello Barolo
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Carlo Revello Barolo

10837
0 Review(s) 
299,00 kr.
Intens italiensk barolo rødvin på druen nebbiolo. God til rødt kød, entrecote, lam, vildt med kraftig sauce, trøffel-retter, svampe-retter, kylling, faste oste, sammenkogte kødretter i vinsauce
Harewood, Munda Biddi
Tilgængelig
Rødvin

Harewood, Munda Biddi

11870
0 Review(s) 
109,00 kr.
Prisvindende australsk vin lavet på shiraz druen. God til grill-mad, mørkt vildt, kalvemørbrad, okse og krydret mad.
Pescarpa Famiglia
  • Nedsat pris / -10,00 kr.
Tilgængelig
Italiensk rødvin

Pescarpa Famiglia

27798
5 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr. 99,00 kr.
Fantastisk italiensk rødvin, der er lavet på druen primitivo (kaldet zinfandel i Californien). God til bøf, grill-mad, gryderetter, lagrede/kraftige oste, langtidsbraiseret kød. En rigtig "kød vin" der kan klare det meste! Vinavisen giver ★★★★★.
Vistamar, Brisa Carmenera
Tilgængelig
Chilensk rødvin

Vistamar, Brisa Carmenera

19958
0 Review(s) 
1 Anmeldelser
89,00 kr.
Lækker chilensk rødvin lavet på druen carmenere. God til Kødretter, gris, kalv, fjerkræ, pastaretter og "bøf bearnaise".
Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.