Vin til ærtesuppe

Vin til ærtesuppe

Ærter er i sig selv ret neutrale i smagen med en mild sødme. Ærtesuppe serveres typisk kold og får en let frisk og sødlig smag med en cremet afrunding fra fløden. Nogle vælger at tilsætte lidt champagne i suppen, lige inden den serveres.

Hvidvin til ærtesuppe

Når der skal vælges vin til ærtesuppe, anbefaler vi hvidvin. Vinen må gerne have lidt friskhed, moderat syre og lidt frugtsødme over sig. Prøv med en vin på pinot gris druen. Dette kan både være en italiensk eller tysk udgave. Eller prøv med en tysk hvidvin på en blanding af pinot blanc og chardonnay druen, der også vil passe rigtig godt til suppen. Skal der champagne i suppen - er det oplagt at drikke resten til retten!

Kan der drikkes rødvin til ærtesuppe?

Det kan godt lade sig gøre, at finde en rødvin der passer til ærtesuppe. Det bør dog være i den lettere rødvins-ende. Prøv med en tysk spätburgunder (pinot noir), en fransk vin på en blanding af gamay og pinot noir eller en vin på gamay druen fra Beaujolais i Frankrig.

Du kan læse mere generelt om vin til suppe her.

Becker-Landgraf,...
  • På tilbud!

Becker-Landgraf, Weissburger-Chardonnay Trocken

Frisk og cremet tysk hvidvin på druerne weissburgunder (pinot blanc) og chardonnay. God til skaldyr, vegetarretter, salater, frokost, fløde retter, asparges, champignon, mellem-stærke oste og på terrassen!
På lager
125,00 kr.
Product added to compare.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Formålet er at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring, så du får det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anvender både egne cookies og cookies fra tredjepart. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis vi skal stoppe med at dele cookies med dig. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.