Becker-Landgraf, Riesling Ölberg...

Becker-Landgraf, Riesling Ölberg Spätlese

På lager
139,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Elegant sødmefuld tysk spätlese på riesling druen. God til frugtige desserter, ost, krydret mad og asiatisk mad

 

Lækker og sødmefuld tysk hvidvin på riesling druen. Vinen har en perfekt balance mellem sødme og syre og har en behagelig mineralitet og stor modenhed. Den salte mineralitet møder sødmen på elegant vis. Farven er lys gylden og den har en skøn duft af modne tropiske frugter med det typiske mineralske og let-petroleums udtryk, der kendetegner riesling druen. Smagen er frugtig og sødmefyld med behagelig syre.

Vinen har lagringspotentiale og kan sagtens gemmes i 6-10 år. Med tiden, vil vinen udvikle sig og det genkendelige petroleumsudtryk, vil blive endnu mere markent. En virkelig lækker og spændende vin!

Anmeldelser

Eichelmann: ★★★★

3 druer i Gault Millau

Vinhuset Becher-Landgraf

Vinhuset Becker-Landgraf ligger i hjertet af Rheinhessen, der er det største af i alt 13 vinområder i Tyskland i delstaten Rheinland -Pfalz. Vingården ejes og drives af ægteparret Julia og Johannes. Julia der er født Becker, overtog vingården efter sine bedsteforældre tilbage i 2003. I 2005 møder hun Johannes, der kom fra en anden vinproducerende familie, som han arbejdede for. Både Johannes og Julia er uddannet inden for vinproduktion faget og har altid været meget dedikerede og passionerede omkring vinfremstilling. De giftede sig i 2005 og har fra 2006 drevet og ejet gården sammen. Hermed var vinhuset Becker-Landgraf skabt og meget er forandret og udviklet siden da.

Deres logo J2 står for Julia og Johannes og deres dobbelte passion og samspil af gensidig inspiration. De er meget innovative og står fast ved det de mener er rigtigt. De formår at lave formidable vine i overensstemmelse med naturen og med respekt for og tæt forbindelse til jorden. 

Vinparret Becker-Landgraf

Julia og Johannes Landgraf

Selve arbejdet i marken er meget vigtigt for parret. Der dyrkes udelukkende efter økologiske metoder uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler og der kunstvandes ikke. Der tilføres kun naturligt humus til jorden og hvis der mangler næringsstoffer eller mineraler i jorden, sørger de for at plante noget der kan tilføre det der mangler. Idet der ikke kunstvandes, går rødderne langt ned jorden for at finde vand og næring. Hermed dannes en naturlig og harmonisk udvikling af planterne og giver i sidste ende vine, der er rige på mineraler.

Arbejdet i kælderen er også vigtigt for parret. Druerne presses over længere tid, da det giver mere komplekse og rene vine. De tilsætter ikke gær, men bruger udelukkende naturgær. Hele 99% af deres druer er håndplukkede, hvilket giver vine af høj kvalitet. Dårlige druer efterlades, for at ende nede i jorden igen.Årgang
2017
Druesort
Riesling
Land
Tyskland
Alkohol
9,5 %
Mad
Frugtige desserter, ost, krydret mad og asiatisk mad
Temperatur
8-10 grader
Skruelåg
Ja
Restsukker gram/liter
48,1
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.