Becker-Landgraf, Riesling Ölberg Auslese

Becker-Landgraf, Riesling Ölberg Auslese

1 Anmeldelser
På lager
199,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Elegant tysk Auslese hvidvin på riesling druen. Indeholder 0,375 l. God til desserter med frugt og/eller nødder, chokoladekage, citronfromage og ostekage.

 

Frugtig og sødmefuld tysk Auslese hvidvin på riseling druen. Flot lys-gul farve med en skøn duft af eksotisk frugt, herunder fersken, abrikos, en anelse ananas samt pære, æble og mirabella. Den har en elegant og intens smag af frugtsødme, honning, eksotiske frugter - bananer og passionsfrugt, har en god fylde og en lang eftersmag. Trods den udprægede frugtsmag, mister den ikke syregrebet, der netop er kendetegnet for en riesling auslese. Vinen er næsten en dessert i sig selv - og en sand fornøjelse at drikke!

Vine på riesling druen har ofte lagringspotentiale og denne vin er bestemt ingen undtagelse. Den kan sagtens gemmes i 15-20 år og vil udvikle sig og de typiske noter vil med tiden blive mere markante.

Vinhuset Becher-Landgraf

Vinhuset Becker-Landgraf ligger i hjertet af Rheinhessen, der er det største af i alt 13 vinområder i Tyskland i delstaten Rheinland -Pfalz. Vingården ejes og drives af ægteparret Julia og Johannes. Julia der er født Becker, overtog vingården efter sine bedsteforældre tilbage i 2003. I 2005 møder hun Johannes, der kom fra en anden vinproducerende familie, som han arbejdede for. Både Johannes og Julia er uddannet inden for vinproduktion faget og har altid været meget dedikerede og passionerede omkring vinfremstilling. De giftede sig i 2005 og har fra 2006 drevet og ejet gården sammen. Hermed var vinhuset Becker-Landgraf skabt og meget er forandret og udviklet siden da.

Deres logo J2 står for Julia og Johannes og deres dobbelte passion og samspil af gensidig inspiration. De er meget innovative og står fast ved det de mener er rigtigt. De formår at lave formidable vine i overensstemmelse med naturen og med respekt for og tæt forbindelse til jorden. 

Vinparret Becker-Landgraf

Julia og Johannes Landgraf

Selve arbejdet i marken er meget vigtigt for parret. Der dyrkes udelukkende efter økologiske metoder uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler og der kunstvandes ikke. Der tilføres kun naturligt humus til jorden og hvis der mangler næringsstoffer eller mineraler i jorden, sørger de for at plante noget der kan tilføre det der mangler. Idet der ikke kunstvandes, går rødderne langt ned jorden for at finde vand og næring. Hermed dannes en naturlig og harmonisk udvikling af planterne og giver i sidste ende vine, der er rige på mineraler.

Arbejdet i kælderen er også vigtigt for parret. Druerne presses over længere tid, da det giver mere komplekse og rene vine. De tilsætter ikke gær, men bruger udelukkende naturgær. Hele 99% af deres druer er håndplukkede, hvilket giver vine af høj kvalitet. Dårlige druer efterlades, for at ende nede i jorden igen.

Årgang
2015
Druesort
Riesling
Land
Tyskland
Alkohol
9 %
Mad
Desserter med frugt og/eller nødder, chokoladekage, citronfromage og ostekage
Temperatur
8-10 grader
Skruelåg
Ja
Restsukker gram/liter
80,6
1 Anmeldelse

Dejlig dessertvin
Super skøn vin, den passede perfekt til frugtkage dessert

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.