Boulachin Chaput Champagne, Pur chardonnay
På lager
399,00 kr.
Inkl. moms
Levering 1-3 dage
Elegant og fantastisk fransk Champagne på chardonnay druen. God til hvid fisk, pighvar, muslinger, østers, stegt foie gras med figen, frisk salat og citrus kylling.
Helt igennem elegant fransk Champagne lavet 100% på chardonnay druen. Den har en skønne dufte af hvide blomster, citrus frugter og pære. Smagen er frisk og fyldig og boblerne er fine og vedvarende. Præcis som en god Champagne bør være!
Anmeldelser
Médaille d’Or Gilbert et Gaillard 2016
Boulachin Chaput
Siden 1799 har familien Boulachin lavet Champagne i den sydlige del af Champagne regionen, Côte des Bars. Joseph Boulachin var skaberen og ham der slog sig ned i området, for at starte som vinbonde. Huset får sin første guldmedalje i 1924, med Paul Boulachin bag roret. I 1996 gifter Albert Boulachin, søn af Paul sig med Sylvette Chaput der også kommer fra en vinfamilie, hvorefter Boulachin Chaput navnet bliver en realitet og 2 vinhuset bliver til en. Geoffrey Boulachin er 8. generation, og ham der er vinmageren idag og styrer vinhuset i familiens ånd. Huset råder over 8,5 ha - 66% pinot noir, 22% chardonnay og 12% meunier.
Geoffrey har de sidste mange år haft stor fokus på bæredygtig vinifikation i respekt for naturen. Du kan læse mere om hvilke tiltag de gør her.
- Druesort
- Chardonnay
- Land
- Champagne, Frankrig
- Alkohol
- 12%
- Mad
- Hvid fisk, pighvar, muslinger, østers, stegt foie gras, frisk salat og citrus kylling
- Temperatur
- 8-10 grader
- Restsukker gram/liter
- 8
Ingen anmeldelser