Boulachin Chaput Champagne, Demi-sec
Frugtig og halv-sød Champagne på chardonnay, pinot noir og meunier druerne. God til frugtige desserter, tærter med frugt eller bær, frugtsalat og som aperitif.
Forførende og sødmefuld fransk halv-sød Champagne. Den har en flot lys gylden farve med fine og vedvarende bobler. Skønne dufte af blomster, moden frugt, kage og sød brioche. Smagen byder på sød frugt i fin balance med et strejf friskhed.
Boulachin Chaput
Siden 1799 har familien Boulachin lavet Champagne i den sydlige del af Champagne regionen, Côte des Bars. Joseph Boulachin var skaberen og ham der slog sig ned i området, for at starte som vinbonde. Huset får sin første guldmedalje i 1924, med Paul Boulachin bag roret. I 1996 gifter Albert Boulachin, søn af Paul sig med Sylvette Chaput der også kommer fra en vinfamilie, hvorefter Boulachin Chaput navnet bliver en realitet og 2 vinhuset bliver til en. Geoffrey Boulachin er 8. generation, og ham der er vinmageren idag og styrer vinhuset i familiens ånd. Huset råder over 8,5 ha - 66% pinot noir, 22% chardonnay og 12% meunier.
Geoffrey har de sidste mange år haft stor fokus på bæredygtig vinifikation i respekt for naturen. Du kan læse mere om hvilke tiltag de gør her.
- Årgang
- NV
- Druesort
- Pinot noir (60%), chardonnay (30%) og meunier (10%)
- Land
- Champagne, Frankrig
- Alkohol
- 12%
- Mad
- Frugtige desserter, tærter med frugt eller bær, frugtsalat og som aperitif.
- Restsukker gram/liter
- 32