Malvasia druen

Denne druesort er efter sigende af græsk oprindelse og har forskellige undersorter. I Slovenien og Kroatien hedder den malvazija, på Maderia er den kendt som malmsey, malvasia i Italien og som malvoisie i Frankrig.

Vinene på denne drue kan give både hvide og røde vine samt mousserende vine. Vinene kan være både friske, tørre, søde, aromatiske og neutrale. Typiske noter er muskat, fersken, abrikos og røg.

Druen dyrkes i Grækenland, Frankrig, Italien, Slovenien, Kroatien Portugal og Spanien.

Malvasia og mad

Drik vinen til fisk, forretter, aperitif, pasta og lette retter - f.eks. med kylling.

Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.