Denne drue er kun interessant som vigtigste sort til fremstilling af Manzanilla og Sherry. Den trives på Andalusiens varme og tørre jord, hvor den nemt når op på 70-80 hektoliter per hektar. I dag bruges den også til tørre, neutrale hvidvine, selv om den mangler de nødvendige syrer og aromaer, der kun kan kompenseres med luftning og flor-gær. I Australien dyrkes den desuden til Sherry-vine. I Sydafrika er den næst efter Chenin klart den vigtigste sort, selvom den overvejende leverer til Brandy-produktionen. Angiveligt er den identisk med Perrum i Alentejo.

 

Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.