Zweigelt 1 liter

Zweigelt 1 liter

På lager
119,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Rund og fyldig østrigsk rødvin på zweigelt druen. Bemærk 1 liter. God til mad på grillen, kraftige kødretter og krydret mad.

 

Rund og fyldig rødvin med en flot klar rubinrød farve. En hel liters bordvin med masser af smag af kirsebær, bær og frugt. I glasset er der en intens duft af bær med en fin krydret tone. Det er en vin der ændrer sig for hver mundfuld der drikkes, og åbner og udvikler sig undervejs.

Vinen her er en øjenåbner for dem der tror, at der kun kan laves god hvidvin i Østrig. Denne vin er beviset på det modsatte. En spændende og overraskende vin der skal opleves!

Denne vin findes også i en alm. flaskestørrelse her - eller prøv en anden virkelig spændende østrigsk cuvée rødvin her.

Weingut Müller

a_POV0184.jpg

Müller familiens ejendom er beliggende i det sydlige Kremstal og ledes af brødrene Stefan og Leopold Müller. Deres arbejdsområder er opdelt så det er Stefan der har ansvaret for vinmarkerne, mens Leopold er vinmageren og den salgsansvarlige. Familiens filosofi er at producere vin i respekt og harmoni med naturen. De enkelte markers potentiale udnyttes fuldt ud til at producere helt perfekt modne druer. De ønsker at gøre så lidt som muligt ved druerne og lader de færdige vine afspejle vinmarkernes fine aromaer. Familien lever af deres vinproduktion, men ser det mere som en stor passion. De mener at grundelementet i en stor vin, starter med en høj kvalitet i vinmarken. Det er ikke uden grund at familien vinder priser hvert år for deres vine, og høster flotte bedømmelser i store og anerkendte vinmagasiner.

Dette vinhus laver også en læskende og frisk 1 liters rosévin på denne blå "rødvinsdrue" zweigelt.

Vinområdet Kremstal

Kremstal er et af Østrigs klassiske vindistrikter, der spænder over flere forskellige slags terroir. Kremstal består dels af ret stenede skåninger ned mod Krems, dels af mere flade og løssholdige jorde på begge sider af Donau. Generelt er der tale om livlige og frugtige vine på Grüner Veltliner druen. Jordbunden og klippeskråningerne i området resulterer i tørre, friske og fyldige hvidvine. Generelt laves der i dette område meget elegante og mineralske hvidvine. I området laves der også herlige rødvine. Den mest plantede blå drue er lokal druen zweigelt, der trives godt i det kølige klima.

Se også vores østrigske hvidvine her.

Druesort
Zweigelt
Land
Østrig
Alkohol
12,5 %
Mad
Mad på grillen, kraftige kødretter og krydret mad
Temperatur
16 grader
Skruelåg
Ja
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.