Zweigelt-Rosé Göttweiger Berg

Zweigelt-Rosé Göttweiger Berg

På lager
99,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Læskende østrigsk rosévin på den lokale drue zweigelt. God til fjerkræ, gris/svinekød, aperitif og bare læskende en skøn sommerdag.

 

Frisk og læskende rosévin med en flot og klar lyserød farve. Den har en lækker og frisk smag af bær. Meget ren i smagen og dejlig læskende. I glasset er der duft af friske jordbær. Denne rosé er indbegrebet af sommerstemning!

Anmeldelser

Gold2018.jpg

Müller

Vintønder fra Müllers kælder

Müller familiens ejendom er beliggende i det sydlige Kremstal og ledes af brødrene Stefan og Leopold Müller. Deres arbejdsområder er opdelt så det er Stefan der har ansvaret for vinmarkerne, mens Leopold er vinmageren og den salgsansvarlige. Familiens filosofi er at producere vin i respekt og harmoni med naturen. De enkelte markers potentiale udnyttes fuldt ud til at producere helt perfekt modne druer. De ønsker at gøre så lidt som muligt ved druerne og lader de færdige vine afspejle vinmarkernes fine aromaer. Familien lever af deres vinproduktion, men ser det mere som en stor passion. De mener at grundelementet i en stor vin, starter med en høj kvalitet i vinmarken. Det er ikke uden grund at familien vinder priser hvert år for deres vine, og høster flotte bedømmelser i store og anerkendte vinmagasiner.

Muller vinhuset laver en kraftig og rund rødvin på samme zweigelt drue som til denne rosé.

Vinområdet Kremstal

Kremstal er et af Østrigs klassiske vindistrikter, der spænder over flere forskellige slags terroir. Kremstal består dels af ret stenede skåninger ned mod Krems, dels af mere flade og løssholdige jorde på begge sider af Donau. Generelt er der tale om livlige og frugtige vine på Grüner Veltliner druen. Jordbunden og klippeskråningerne i området resulterer i tørre, friske og fyldige hvidvine. Generelt laves der i dette område meget elegante og mineralske hvidvine.

Se vores andre rosévine her.

Årgang
2020
Druesort
Zweigelt
Land
Kremstal, Østrig
Alkohol
12,5 %
Mad
Fjerkræ, gris/svinekød, aperitif
Temperatur
8-10 grader
Skruelåg
Ja
Restsukker gram/liter
1,7
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.