BARBERA

Barbera er en stor klassisk druesort fra Italien og har sin hjemstavn i Piemonte i det nordlige Italien. Det er en alsidig og produktiv drue, der giver vine med en dybrød farve, et lavt tannin indhold, relativt lav alkoholstyrke, god frugt smag med et udtalt niveau af naturlig syre - som giver den sit karakteriske præg. Den har noter af frugt, rosin, blomme og mørke kirsebær. Vine på barbera druen er ukomplicerede, nemme at drikke, meget tilgængelige og gode mad-vine.

Barbera og mad

Vine på barbera er gode til italienske retter, herunder pastaretter, lasagne og ravioli. Den er generelt god retter med tomat, buffet - da den er meget allround og fungerer fint til de mildere oste. Hvis vinen er lagret, vil den få lidt tanniner og får dermed et lidt kraftigere karakter udtryk. De mere kraftige og koncentrerede barbera vine passer godt til oksekød, andebryst, gryderetter og faste oste.

Se oversigten over alle druesorter her.

GM Alma, Barbera D`Asti DOCG

Charmerende let-drikkelig italiensk rødvin på barbera druen. God til fisk, charcuteri, kalv, fjerkræ, lasagne, pasta-retter, pizza, tomat og milde oste.
På lager
115,00 kr.

GM Alma, Barbera D´Alba DOC, Bio

Fyldig italiensk rødvin på barbera druen. God til retter med tomat, pizza, pasta, lyst kød, kalv og milde oste.
På lager
189,00 kr.
Product added to compare.

Vi anvender udelukkende egne cookies, der er strengt nødvendige og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse og måle dine interaktioner med vores websteder, produkter og tjenester. Vi bruger ikke cookies til markedsføring med 3. part. Du accepterer, hvis du klikker ok/accept. Læs mere om vores cookies her.

Googles privatlivspolitik.