Querceta, Brunello di Montalcino DOCG

Querceta, Brunello di Montalcino DOCG

27980
På lager
349,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-3 dage

Kompleks italiensk rødvin på sangiovese druen. God til rødt kød, gryderetter, lam, vildt, risotto, pasta- og svamperetter og ost.

 

 

Kompleks og spændende italiensk rødvin på sangiovese druen. I glasset der er en skøn duft af tørret frugt, tobak, læder, urter og modne, mørke frugter, herunder kirsebær, blommer. Den er silkeblød og dyb og mineralsk, med smag af kirsebær, figner og et let krydret præg af mokka. Et skønt glas med fine og behagelige tanniner.

Huset Querceta laver helt igennem klassisk Brunello di Montalcino. Markerne er beliggende sydøst for Montalcino by og beplantet med sangiovese druer. Querceta er et relativt stort vin hus, med mange forskellige mark parceller i hele Brunello området – alt fra ler til den mineralske kalkstensjord.

Druerne er håndplukkede og nøje udvalgte, inden de afstilkes og presses. Macerationen varer i 25 dage, hvorefter vinen lagres i 30 måneder på store franske fade. Efter dette lagres vinen på ståltanke i 6 måneder, efterfulgt af 12 måneders flaskelagring inden vinen frigives.

Årgang
2014
Druesort
Sangiovese
Land
Toscana, Italien
Alkohol
14%
Mad
Rødt kød, gryderetter, lam, vildt, risotto, pasta- og svamperetter og ost
Temperatur
16 grader
Ingen anmeldelser

Du vil også kunne lide

Product added to compare.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, hvilket du accepterer ved brug af hjemmesiden. Læs mere om vores cookies her.